Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! השאלה שלי היא כזו! האם במגבר מחברת אלמני בעל 2 יציאות דגם 900/2 ניתן לחבר 2 סאבים מחברת פיוניר 400 RMS לסאב? אני שמעתי כל מיני דברים, חלק אמרו לי שזה לא בריא למגבר.. חלק אמרו לי שזה כלל לא ניתן לעשות, חלק אמרו לי שכן ניתן לחבר.. אבקש רק תגובות ממי שיודע בוודאות.. תודה רבה.

פורסם

אני לא מכיר את המגבר הזה, אך את הסאבים אני מכיר.

לא קשה להגביר אותם, הם יחסית נצילים ונשמעים חזק.

בכל מקרה, לסאב הזה ככל הידוע לי יש שתי גרסאות : סליל יחיד של 4 אום, והגרסא השנייה היא שתי סלילים של 4 אום. (DVC)

אם יש לך את הסאבים האלה בתצורה השניה שציינתי, נראה לי שתוכל לחבר. אם יש לך אותם בתצורה הראשונה, לא בטוח.

בכל מקרה, עדיף שתביא נתונים על המגבר שלך וכך נדע יותר טוב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

מצטרף + שאלה שמעניינת אותי בעניין:

האם מבחינה טכנית יש אפשרות לחבר 2 סאבים למגבר 2 ערוצים? כששניהם בגישור כלומר:

במגבר יש לי ככה

|+| |-|----------|+| |-|

נגיד לחבר את ה+' ל-'

ואת ה+'' ל-''

ובכך ליצור 2 גישורים על מגבר 2 ערוצים...

אפשרי?

פורסם
אני לא מכיר את המגבר הזה, אך את הסאבים אני מכיר.

לא קשה להגביר אותם, הם יחסית נצילים ונשמעים חזק.

בכל מקרה, לסאב הזה ככל הידוע לי יש שתי גרסאות : סליל יחיד של 4 אום, והגרסא השנייה היא שתי סלילים של 4 אום. (DVC)

אם יש לך את הסאבים האלה בתצורה השניה שציינתי, נראה לי שתוכל לחבר. אם יש לך אותם בתצורה הראשונה, לא בטוח.

בכל מקרה, עדיף שתביא נתונים על המגבר שלך וכך נדע יותר טוב.

הנה לינק המקשר למגבר המדובר-

http://almaniaudio.com/threeseriesamps.html

• תוכן חדש...