Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני רכישה של אגזוז ANSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פגו 306 1400 סמ"ק ואני מעוניין להתקין אגזוז זרימה חופשית(ולא אני לא ערס)(וכן אני יודע שזה לא יוסיף כ"ס)

מקווה שעניתי על מרבית התגובות שהיו נכתבות פה.

עכשיו לחלק העיקרי על איזה אתם ממליצים דגם?איזה מקום ניתן לבוא ולהתרשם באזור הצפון?חיפה-נהריה

מה הסדר גודל של אגזוז עם אישורים שלא טוחן את המוח(זהירות עם המילים האלה שאתה משחרר!)אבל שכן עושה רעש יפה כשלוחצים על הגז

תודה מראש לעוזרים

נ.ב

תודה לכל אלו שחסכו את התגובות "מה אתה ערס"

המשך יום טוב

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי פגו 306 1400 סמ"ק ואני מעוניין להתקין אגזוז זרימה חופשית(ולא אני לא ערס)(וכן אני יודע שזה לא יוסיף כ"ס)

לא טוחן את המוח,אבל שכן עושה רעש יפה כשלוחצים על הגז

כללי הפורום:

תצפיות, תהיות ושאלות הקשורות לקוסמטיקה לשם קוסמטיקה לא שייכות לפורום זה ולשם כך אתם מתבקשים להשתמש עדיין בפורום הטכני, גם אם אתם ממש בטוחים שניאונים מתחת לאוטו הם שיפור משמעותי :wink:.

שאלה על כונס אויר לפילטר היא לא קוסמטיקה לשם קוסמטיקה אלא לשם שיפור ואתם מוזמנים להעלות אותה כאן, אבל שאלה על מדבקות של NOS - רק אם אתם עוסקים ברפואת שיניים (לא בבית ספרנו).

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

תחליט, רוצה רעש אבל לא רועש או שרוצה רועש בלי רעש?

אם נסתכל בכותרת, כנראה שאתה כבר יודע מה אתה רוצה.

אגזוז לא רע לגמרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד לא מזמן היה אחד שמוכר ביד 2 אגזוז פרי פלו חדש לגמרי של ANSA,כעיקרון, חברה טובה, פרארי משתמשים באגזוזים שלהם.. ורעש של פרארי תמיד מעניין (ההבדל הוא שלפרארי יש מנוע פי 4 משלך.., אבל זה לא קשור.) אישורים לא תקבל עליו.

מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שהוא די שקט בטורים נמוכים יחסית, ומתעורר מעל 3200 סל"ד.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הי,

אחי התקין ANSA באיביזה שלו והוא מרוצה מאוד.

פנה אליו בפרטי- BENJ

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה לך,

פניתי לאחיך והוא ענה לי על כל השאלות

ובסוף מסתבר שגם הוא מחיפה

ככה שהוא המליץ לי על מקום לרכוש את האגזוז

ואולי אפילו יזמין אותי להתרשם :)

פורסם

היה לי אחד בפורסטר במשך כחצי שנה. הגביר את הווליום (לא היסטרי) כאשר הרכב היה בחוץ, אבל בחניון מקורה (וזה היה המקום החניה הקבוע שלו...) עם פתח אגזוז פונה לקיר קרוב, זה היה לא נעים.

אם תרצה, אמכור לך.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

מחיר?

כמה זמן בשימוש?

אישורים למיניהם?

דגם?

פורסם

הורכב על ידי "אגזוזן" לפני למעלה משלוש שנים. אין לו אישורים.

אחרי כחצי שנה על הרכב הוחלף ואוחסן.

דגם לא ידוע, נראה כמו צינור בקוטר כ-20 ס"מ ובאורך כחצי מטר. היציאה בקוטר כ-10 ס"מ וכתוב עליה powerful (אולי זה שם הדגם...?).

יש עליו חבק חצוי שעליו מרתכים את החיבורים, ובכניסה שלו מרותך הצינור המתאים לפורסטר (וכנראה גם לאימפרזה).

מחיר: עד כמה שהבנתי זה לא המקום לכתוב מחיר כי זה לא פורום מכירה. צירפתי רק פרטים טכניים.

מי שמעוניין (וכבר התקשרו אלי) מתבקש לשלוח הודעה פרטית.

ויש לי תמונות.

פיני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אגזוז לא רועש-ITC אתה לא מרגיש כמעט שינוי ברעש

אגזוז רועש קצת יותר -DRAGON .

אישורים אין על אף אגזוז בארץ כי זה לא חוקי

לי מותקן דרגון ואני מרוצה ממנו מאוד עלה כ900 כולל התקנה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

דדבר איתי בפרטי

כמו שאמרתי אני מחיפה