Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia: The power to surprise

נמרוד רחמימוב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד , אתה מחזיר לי פלשבקים

לפני חודש נכנס בנו מגנום (כמו שלך) , הנזק שלו היה בדיוק כמו הזק של האוטו שלך , פגוש טיפה עקום ורדאטור מדמם.

האוטו שלנו התפרק , נזק מטורף.

זה אולי נראה קצת מצחיק וכולם מחיכיים בסוף , אבל הטנדרים האלה מאוד מסוכנים בפגיעה עם מכונית פרטית , במיוחד אלה עם המגן חזרים.

בבקשה תשמרו מרחק כשאתם נוסעים בכאלה מכוניות ששוקלות קרוב ל2 טון.

עמית.

1.6 206

פורסם

איזה מן ישראלים אתם, איך לא קיללתם אחד את השני

בושה :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מי בולם בירוק מהבהב בכביש בין עירוני שאלת?

התשובה אמורה להיות, כל מי שיש לו קצת שכל והוא רחוק מספיק מהרמזור כדי לבלום.

בפועל רק קומץ אנשים בולמים בירוק מהבהב, הרוב עוברים את הרמזור כבר בצהוב או אדום.

אני מאלה שבולמים במידה ואני רחוק מספיק.לא משנה אם זו דרך עירונית או בין-עירונית.

אחד הדברים שאני תמיד עושה זה לבדוק במראה שלי מה קורה מאחוריי כשאני עוצר בכזה מקרה, בדיוק בגלל אפשרות של סיטואצייה כזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מי בולם בירוק מהבהב בכביש בין עירוני שאלת?

התשובה אמורה להיות, כל מי שיש לו קצת שכל והוא רחוק מספיק מהרמזור כדי לבלום.

.

התשובה היא - מי שעסוק בשיחה והביט ברמזור בדיוק בשניה שהוא התחיל להבהב, ולכן לא הספיק להעריך נכון את המרחק וביצע החלטה אינסינקטיבית לבלום בכל הכוח. זה, בצירוף עם הבלמים המצוינים של הקאיה סראטו (אני לא צוחק, האוטו בולם כמו מכונית ספורט) והבלמים המחורבנים של המפלצת של נמרוד, הובילו ל, ובכן, בום.

נ.ב - ה"יצירה" הזאת לא צוירה כשהאמן היה בן 5, במקרה? (ופשוט הייתה לו ילדות מאוד מפותחת, כנראה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תכיר - אמנות פוסטמודרנית

:silly::fist::loco:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בלימת חירום בירוק מהבהב מסוכנת לא פחות מאשר אי שמירת מרחק...

בעצמי ראיתי לפחות 2 תאונות שהיו יכולות להימנע אם הנהגות (במקרים הללו) לא היו מחליטות לבלום בלימת חירום בתחילתו של ירוק מהבהב כאשר כל השיירה נוסעת על 100 קמ"ש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דמיין מה היה קורה אילולה היה לך טמבון קדמי של אספיר ? (חתיכת גוש ברזל),

חוץ מסריטה קטנה לא היה לך כלום, והטמבון המקורי היה נישאר בבית שלך כחדש.

תמיר

פורסם

אילו, לא אילולא. ואילו היה לו כזה פגוש, ככל הנראה הנזק לצד השני היה גדול בהרבה, ואם הוא היה חו"ח פוגע באדם, הנזק היה איום ונורא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם כל מצאת אחלה פרטנרים לתאונה. ברצינות.

ושנית - אני הבנתי (משרשורים אחרים) שאתה גר בגני-תקווה ועובד בנהריה. מה מביא חובב-רכב, לעשות כאלו נסיעות יום-יומיות ברכב כמו המגנום? (שבין השאר הוא לא בטיחותית אקטיבית. חוץ מזה שאינו נח כמו רכב משפחתי).

• תוכן חדש...