Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia: The power to surprise

נמרוד רחמימוב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

29 שנים שאני נוהג עם רשיון, ומעולם לא עשיתי תאונה. מעולם. לא קטנה, לא גדולה - כלום. אני נוהג די הרבה: כ- 52000 ק"מ בשנה כבר שנים רבות. בארץ, בחו"ל, על הכביש וגם בשטח, ומעולם לא הייתי מעורב בתאונה. עד אתמול.

אתמול נסעתי בכביש 70 מצומת סומך לכוון צומת יגור. לפני נסעה קייה סראטו כסופה, חדשה דנדשה (בדיוק חודש על הכביש כפי שיתחוור לי בהמשך). כשהגענו לצומת המרומזרת שפונה לקריית אתא, הרמזור התחלף מירוק לירוק-מהבהב. נהג הקייה לא התבלבל לרגע, ובלם בכל הכח.

את מה שקרה אח"כ, אני זוכר תמונה-תמונה כמו בסרט. ראיתי את אורות הבלם נדלקים ואת התחת של הקייה גדל במהירות. בראש עובר: "זה לא יכול להיות!" "זה כן יכול להיות?!" "זה קורה!" ב-ל-י-מ-ת-ח-ר-ו-ם-נ-ע-י-ל-ת-ג-ל-ג-ל-י-ם-ב-ו-ם-! כשנעצר האוטו, הרמתי את הראש ועוד הספקתי לראות את הרמזור מתחלף מירוק לצהוב.

לא הרגשתי שום מכה. כריות האויר לא נפתחו, והחגורות לא ננעלו. האוטו פשוט נבלם בחוזקה. דוממתי את המנוע ויצאתי החוצה לאוטו בו פגעתי. בפנים ישבו שלושה גברים בערך בני גילי, קצת המומים, אבל בריאים ושלמים. אחרי שראינו שכולנו בסדר, יוצאים לסקור את הנזק. זה האוטו שלי:

mitsubishi.jpg

חוץ ממה שרואים, גם נפגע הרדיאטור שהחל לדמם על הכביש נוזל קירור ירוק.

זה האוטו השני:

drivers.jpg

באופן רגיל, תא המטען של הקייה יכול להכיל כשתים-שלוש מזוודות. אחרי הטיפול שלי, גם ארנק נכנס בקושי. קורה C משמאל התעוותה, והדלת האחורית נפתחה, אבל יותר לא נסגרה כראוי. מה שיותר מדהים, הדש-בורד נשבר באזור הרדיו-דיסק ששקע פנימה מכח התאוצה...

הנהג (מימין עם הסנדלים), התברר כבחור חביב. עד לפני שלוש שנים היה בוחן תחמושת בצבא קבע, וכשהשתחרר גילה כי קיימים בו כוחות נסתרים, והפך להילר. זה הכרטיס שלו:

healerblurred.jpg

מסתבר שגם שני האחרים באוטו הם קולגות. אחד מרפא בעזרת הקבלה, והשני נומרולוג. בשעתיים שחיכינו לגרר, שמעתי מעשי ניסים מדהימים שביצעו בעזרת יכולת הנבואה והתקשורת עם נשמות. כששאלתי למה לא מנעו את התאונה בעזרת הכוחות שלהם, הסבירו לי שזה מורכב ומסובך מדי מכדי שאבין.

אין לי ספק שאני אשם בתאונה. לו הייתי שומר על קצת יותר מרחק, התאונה היתה נמנעת. אבל בכל זאת, מי עוצר בירוק מהבהב בכביש בין עירוני? אם לנסח זאת ברוח המעורבים, איזה כוחות אפלים ונסתרים פעלו פה כדי להפתיע אותי כך?

ואז גיליתי. יש כח אפל שיכול להפתיע גם את אנשי תורת הנסתר המנוסים ביותר, ובטח שאותי:

thepowertosurprise.jpg

נמרוד

פורסם

רדיאטור? דשברד? WTF? איך מכה כזאת שוברת חצי אוטו - עם הממצאים האלה - הSURPRISE היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה העובדה שהנוסעים בחיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתי אומר לך ללכת להיבדק בבית חולים בכל מקרה, אפילו אם לא כואב לך, אבל בחיית דינק, אתה רופא. על מי אני עובד? :-P

תמיד יש פעם ראשונה (לטוב ולרע), העיקר שזה נגמר בסדר (בעל האוטו יצא הצטלם עם חיוך?! משעשע משהו...).

Back to the original - NC again.

פורסם

קצה שלדה ANYONE?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק אני רואה את התמונה של מה שנכנס בקאיה? כל נזק מבני נסלח כשמוביל סחורות כזה כזה נכנס בך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הלוואי וכולם היו מגיבים לתאונות שכאלו בכזו שלווה..

הנזק ניראה סביר, במיוחד בצד שלך.. לצערי יצא לי להיות פעמיים ב.. צד השני ובדרך כלל המצב לא נעים

PEUGEOT // 306

פורסם

למרות התמונות,איזןרי ספיגת האנרגייה באייה עשו את מלאכתם כראוי ובעצם קריסתם מנעו נזק מהנוסעים.

נסעתי עשרות אלפי קילומטרים בטנדרים,ואני יכול להעיד שיכולת הבלימה שלהם נעה בין גרועה לזוועתית,כשלרוב הגלגלים האחוריים נינעלים והטנדר ממשיך בדרכו במקרה הטוב,או מיסתבסב במקרה הפחות טוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קרה לי מקרה דומה בעת נהיגה בבן דודו המוגבל בלימתית לא פחות של המיצובישי, איסוזו טרופר. בנסיעה בדרך העצמאות בחיפה בלילה כאשר כל הרמזורים שם מהבהבים בצהוב, מישהי שמה לב פתאום לרמזור (אחרי שעברה כמה כאלו) ובלמה בלימת חירום פתאומית. בלימת חירום ותמרון התמחמקות זריז הובילו לכך שכל העסק נגמר בשפשוף קל מאוד בפינות המנוגדות של הפגושים שלנו.

הנהגת יצאה מהרכב ושאלה אותי למה אני לא עוצר כשהרמזור מתחלף לאדום, וכשהצבעתי עליו היא הסתכלה והחווירה. היא קיבלה את האשמה על עצמה בלי יותר מדי ויכוחים. בכל אופן, לא טרחתי לתקן את השריטה, והפגוש ההוא כבר הוחלף מזמן לחדש בעקבות תקרית אחרת.

מוסר השכל, לשמור מרחק, אלא מה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

משום מה, כשראיתי את המשפט הזה:

Kia: The power to surprise

חשבתי על זה:

Bear_Surprise-2%281%29.jpg

זוהי יצירה של צייר בשם ג'ון לורי, הנקראת Bear Surprise, היותר מוכרת לדוברי רוסית בשם Preved

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
משום מה, כשראיתי את המשפט הזה:

חשבתי על זה:

Bear_Surprise-2%281%29.jpg

זוהי יצירה של צייר בשם ג'ון לורי, הנקראת Bear Surprise, היותר מוכרת לדוברי רוסית בשם Preved

לעזאזל הכל. אתה הגיבור שלי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...