Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומאטי, קטן, 1.4L ב-35,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הגדול מכר את הפולו 1.4 ידנית (שנת 97) שהייתה לו ומעוניין להשתדרג כעת לרכב אוטומאטי קטן, במחיר של 30,000-35,000 ש"ח (ועדיף לא לגלוש מעבר).

הוא נדלק על הקליאו b שנת 2000-2001, וחשב גם על האופל קורסה (שנת 2001, לא הדגם של סוף שנות ה-90). בשתיהן מדובר ב-1.4L אוטומאט. מעבר לזה, עלתה גם אופציה של דייהטסו סיריון, אבל הוא לא מתלהב ממנה כ"כ.

הוא פוסל על הסף את הפונטו ספייס (לצערי. לי היא נראתה כאופציה לא רעה, אבל הוא לא מוכן לשמוע).

בקיצור - הייתי שמח לשמוע פרטים לגבי הקורסה (בעיקר) ולגבי הקליאו, וכן לקבל הצעות לגבי דגמים באותו מחיר פחות או יותר.

תודה.

פורסם

אני אישית הייתי שוקל שוב את הספייס שנותנת אחלה תמורה לכסף...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קורסה צורה חדשה 1.4 אוטומט, היא יחסית נדירה ולדעתי לא נכנסת לתקציב.

גרסת ה1.2 רכב חביב למדי פרט לגיר המזעזע, תרתי משמע, למרות שעם קצת תרגול ותשומת לב בנהיגה בהחלט אפשר למתן את הסימפטומים שלו לרמות נסבלות (הרפיית דוושה בעת העברת הילוך) ולהינות מרכב זריז, חסכוני, מהונדס ובנוי היטב.

קליאו אוטו טוב, אבל שוב, אוטו צרפתי בלה בלה בלה גיר אוטומטי בלה בלה בלה. תעשה חיפוש ותבין.

פונטו, דווקא נראה לי אופציה מעולה, תנסה לשכנע.

היפניות הטובות בשנים הללו יקרות להחריד, ואילו שלא עלולות להיות קצת nasty, תלוי בדרישות/ציפיות.

ויש את האחיות לבית VW, שבינהן הפולו היקרה ותצטרך התפשרות על מודל ישן יחסית.

יש האיביזה והפאביה, שלמיטב ידיעתי בתקציב המדובר הפאביה תהיה המודרנית ביותר (מבוססות על הפולו החדשה כבר).

אבל עליהן תצטרל לחכות לשמו מחברי הפורום שיש להם יותר ניסיון איתן.

• תוכן חדש...