Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

היום בבוקר אבא שלי נסע ברכבו (וולוו אס70 שנת 99). במהלך הנסיעה ההגה השמיעה רעשים ונעשה קשה.

בסיום הנהיגה לאחר שאבי החנה את רכבו שמנו לב שנשפך שמן מתחת לאוטו. אני מעריך שזה השמן של ההגה.

במהלך הנסיעה וגם אחריה לא נדלקה נורה של שמן או משהו כזה.

שאלתי היא האם אפשר לנהוג באוטו עד למוסך? האם זה יגרום לנזק? או שחייבים להזמין גרר?

תודה איציק

פורסם

למרות שהיום יום שישי ממליץ על גרירה,כי נסיעה נוספת עלולה אולי לגרום לנזק גדול יותר מזה שנגרם עד עתה.

כמובן,שבמוסך יש לבדוק ביסודיות את מערכת ההיגוי שהיא אחת מהמערכות הבטיחותיות ביותר של הרכב ולתקן את התקלה במהרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסבר: משאבת שמן הידראולי (משאבה של הגה כח) מקבלת את השימון הפנימי שלה מהשמן. אם תפעיל את המשאבה "על ריק" (ז"א, תניע ותיסע כשהמשאבה לא מקבלת אספקת שמן), זה יכול לחמם אותה ולהזיק לה. אם עד עכשיו, נניח, הנזק הוא צינור הידראולי קרוע - אז הנזק עלול לגדול בעקבות הנסיעה.

פורסם

נסיעה ללא שמן הגה לא מומלצת בדיוק כמו נסיעה ללא שמן גיר.

הייתי ממליץ על גרירה ולבדוק מה גרם לנזילה של השמן,

וולבו 99 לא אמורה להתרוקן משמן הגה סתם מרצונה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...