Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מזדה 3 שנת 2005 40 אלף קילומטרים

הגיר לא מתפקד טוב .כשניכנס אהילוך 1 ו2 יש מין דפיקה קלה כול השער האהילוכים אוברים חלק.מה יכולה להיות הבעיה

תודה לעונים

פורסם

האם הדפיקה היא בגיר או בציריות ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האם מדובר ב"מכה" כאשר הגיר מעלה מהילוך ראשון לשני?

האם זה קורה גם בנסיעה מאוד עדינה, ובמיוחד בדקות הראשונות של בוקר קר?

אם כן - גם לי היה את זה במזדה3 שהיתה לי בליסינג, הדיאגנוזה של המוסך היתה שצריך לעשות עדכון תוכנה שעדיין אין להם ושיקראו לי תוך שבועיים שלושה.

עברה חצי שנה ולא קראו לי ומאז החזרתי כבר את האוטו.

אולי זה אותו רכב עצמו? 251 באמצע המספר וצבע שמפניה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יגאל,דבר ראשון תרגע,גיר במאזדה לא הולך /מתקלקל כל כך מהר ובמיוחד לא בשנתון כזה מתקדם (זאת לא רנו מגאן /קליאו בסופו של דבר).

יתכן ובאמת יש צורך לעדכון תוכנה של הגיר ומכאן כל הצרות.

דבר נוסף: האם הוחלפו שמן ופילטר גיר אוטומטי ? אם לא רצוי לברר מה רשום בספר הרכב ואם חיובי לבצע את הטיפול בהקדם.

פנה למוסך המורשה (מבין השורות כנראה מדובר ברכב ליסינג /ליסינג לשעבר)אבל זה לא משנה ועדיין כנראה שאחריות היבואן בתוקף לביצוע בדיקות יסודי יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיפור בהחלט ידוע

יש לעדכן תוכנת גיר במוסך המורשה, יש לפנות למוסך לגבי "משיכת הילוך בגיר". סיפור של 10 דקות.

בהצלחה

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יגאל,דבר ראשון תרגע,גיר במאזדה לא הולך /מתקלקל כל כך מהר ובמיוחד לא בשנתון כזה מתקדם (זאת לא רנו מגאן /קליאו בסופו של דבר).

.

מה רנו עשו לך:roll:

יש חבר פורום ותיק, שהייתה במשפחתו מאזדה 6 שהוחלף בה גיר אוטומט מספר פעמים באחריות יצרן, אז מה שרשמת לא תופס כל כך.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
מה רנו עשו לך:roll:

יש חבר פורום ותיק, שהייתה במשפחתו מאזדה 6 שהוחלף בה גיר אוטומט מספר פעמים באחריות יצרן, אז מה שרשמת לא תופס כל כך.

למרות שהגירים של מאזדות מחזיקות יפה מאוד האמינות הכללית היא לא צריכה להיות גבוהה במיוחד, כי פורד לא ממש מתרגשים מליקוים בגירים שלהם במשך עשרות שנים ולא ממהרים לשנות אותם לטובה.

פורסם

שבת שלום לכולם .הרכב ניקנה לפניה חודש בליסינג אבל לא 251 wil .כש אני לוחץ קצת יותר על הגז איין את הדפיקה הזות

שבוע אני יכניס את הרכב למוסך .הרכב עדיין באחריות. אולי באמת צריך לעתכן תוכנה.כול השאר האילוכים עוברים חלק 2.3.4 חלק.

פורסם

אחזור על עצמי:

מוסך מורשה > פתיחת כרטיס על "משיכת הילוך" > עדכון תוכנה > הביתה

למה לטחון את הנושא עד צאת הנשמה? :?

• תוכן חדש...