Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בעיה לפני כחודש של מנוע צעדים (טורים גבוהים כל הדרך,2 סל"ד ולפעמיים יותר),לאחר שפירקנו,ניקינו והחלפנו את הפלסטיקים בפנים,שמנו גריז והכל כמו שצריך.

הרכבנו הכל בחזרה ופתאום הצ'וק שאף פעם לא היה, התעורר לחיים!

כש הרכב קר נגיד בבוקר,עד שהחץ של החום לא יגיע לקו הראשון של החום הסל"ד עומד על 1 וחצי טורים ואז יורד ל 1 בהדרגה עד שהחום יעלה עוד קצת ואז זה נפסק והרכב עומד על 900-1000 טורים,העם זה בסדר?

כי כש קניתי את הרכב זה לא היה ככה.

אגב מדובר בסופר לאנסר 93 ידנית GLXI שכמובן כבר בשנים האלה באה עם מערכת הזרקה רב נקודתית ECI-MULTI.

תודה מראש על העזרה:arrow:

פורסם

איפוס בוצע על ידי אחרי הטיפול במנוע הצעדים (ניתוק המינוס של המצבר לחצי שעה),

ובקשר לכיוון הוא בוצע על ידי איש מקצוע,אני יכול גם לכוון אבל אני כבר פוחד מהחלק הזה,ובכלל לנגוע בו:lol:

אבל אני שאלתי על הצ'וק שמעולם לא היה ולא על הכיוון אבל תודה על הערה בכל מקרה.:wink:

• תוכן חדש...