Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כניסה למועדונים באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני וכמה מחברי לוקחים אוטובוס ונוסעים לאילת.

השאלה שלי היא - יש לנו אחד שהוא בן 18 השאר לא.

איזה מקומות שווה לנסות להכנס ובכלל איזה מועדונים טובים יש באילת גם למי שמתחת ל18

פורסם

מתעלק, יש משהו מעניין באילת שיתאים לבני 22+?

חזרתי משם ביום שני, לא חיפשתי יותר מידי אבל- לא שידוע לי! בכל מקום שם יש ילדים! בטוח אילתים מכירים מקומות בילוי ל22+ !

פורסם

ברשותכם אתן לינק להודעה שלי בנושא ב-HWzone מלפני מעט מאוד זמן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281694.msg2478045#msg2478045

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המאנקי'ס בהחלט יתאים לגילאי 22. אני וחבריי (24) היינו שם לפני שלושה חודשים, מקום נהדר, מוסיקה טובה ולהקת בית מצויינת (הזמרת שרה ונראית מדהים).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

במאנקיז אנחנו (שבעה בני 18-19) לא מצאנו את עצמנו, היה דחוס ומשעמם (שישי בערב, הופעה של אמנים מחו"ל הבנתי)

חוצמזה שלקח להם 45 דקות למזוג בירה כי נגמרה החבית והעובד ששלחו להחליף לא מצא את הידיים והרגליים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...