Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות החלטת משטרת התנועה להגברת האכיפה, צפיתי היום בטימטום החוגג.

למה טמטום?

2 סיבות.

1. כביש רמת אשכול בירושלים. כביש רחב בעל 3 מסלולים לכל כוון שהמהירות המותרת שם 70 קמ"ש.

עומד שם שוטר עם לייזר.

100 מטר בערך לפניו - בתוך סיבוב די חד עומדת סובארו סטיישן שחוסמת את המסלול הימני. הנהג שם נראה יושן.

המיקום של הרכב מסוכן מאד ואם נוסיף את זה שהוא עומד בסיבוב ובכביש שבו מותר לנסוע 70 - הסכנה ברורה ומידית.

אני עוצר ליד השוטר (ואני מדגיש שהוא רואה את הרכב הזה עומד שם) ומצביע על הרכב:"אתה יכול אולי להזיז את האוטו הזה משם? זה מסוכן."

התגובה שלו היתה נפנוף ביד: "סע סע אתה מפריע לתנועה."

2.כביש פסגת זאב בירושלים - 2 מסלולים לכל כוון עם שטח הפרדה. 70 קמ"ש מותרים.

מכונית עם מצלמה (הפסאט החדשות) ו 500 מטר אחרי, שוטר עם ממל"ז.

כשבאמצע אני צופה ב 2 מכוניות שעורכות מירוץ שליטה ברכב, תוך חיתוך והשתחלות בין הרכבים שנוסעים.

השוטר על הממל"ז מביט בהם בשעמום.

אחר כך מתפלאים למה אחרי המבצעים הנועזים של המשטרה, יש עדיין הרוגים. איך זה יכול להיות?

פורסם

אחר כך מתפלאים למה אחרי המבצעים הנועזים של המשטרה, יש עדיין הרוגים. איך זה יכול להיות?

הרגת אותי :lol: :lol: :lol: באמת.

בכל מקרה, זה ידוע שזה מה שקורה. אני שנסעתי עם גלגל וחצי בגלל אוטובוס שהזיז אותי הצידה על השוליים קיבלתי נקודות ו-750 שקל קנס. אבל זה שבחורציק חורפ לו באמצע כביש בינעירוני זה בסדר. :x

ואחרי זה מתפלאים שאיזה ** **** דורס משפחה שלמה שחצי ממנה מתה (המקרה אתמול של ה-195 עבירות). מדינת משטרה? תלוי למי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני עוצר ליד השוטר (ואני מדגיש שהוא רואה את הרכב הזה עומד שם) ומצביע על הרכב:"אתה יכול אולי להזיז את האוטו הזה משם? זה מסוכן."

תגיד תודה שהיה חם בחוץ, אחרת היה יוצא ומביא לך קנס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מצחיקים אותי האנשים שעדיין מצפים למשהו מהמשטרה, במיוחד ממשטרת התנועה.

...

לצערנו אתה צודק- אין ממי או ממה לצפות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תגיד תודה שהיה חם בחוץ, אחרת היה יוצא ומביא לך קנס.

:roll:

היה מיקרה בישוב שלי, משהו די דומה.

יש בית ספר ליד הבית שלי ובשעות שצריך לקחת את הילדים אליו או ממנו ההורים חונים באמצע הכביש ומפריעים לתנועה, במיוחד שהדבר קורה כאשר זה קורה משני צידי הכביש. למרות שיש חנייה מסודרת כמה מטרים משם.

היתלוננתי מיספר פעמים למישטרה, ואכן הם הגיו למקום כדי לאכוף עברות תנועה... אבל, הם עמדו 20-30 מטרים משם ונתנו דוחות למי שעקף ללא איתות...!!!

חלם זה כאן... :shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...