Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לראות סיטרואן קסרה שאני עומד לקנות יום ראשון,

שהנענו את הרכב לראות את השמן שעל המדיד, יצא דרך חור המדיד עשן כזה, לפי קצב הסיבובים (בסרק).

זה בעיה במנוע ? או שזה ככה צריך להיות ?. אבל שסוגרים את המדיד לא יוצא עשן.

תמיר

פורסם

המנוע מניע בנגיעה, ניראה דיי טוב, הרכב נוסע טוב נישמע תקין לכול אורך הסל"ד.

אז זה סוג של בעיה ? תודה

פורסם

זהו זה בעיה קצת, כי אני מבנימינה והוא מחיפה, כך שרק מחר יצא לבדוק את העניינים הללו.

יש מימה לחשוש ?

תמיר

פורסם

זה מנוע סולר 1.9D ללא טורבו. עבר 175 אלף קילומטר.

פורסם

מה אתה מחפש כזה אותו?

גם אם נשם מנוע סתום אין סיבה למנוע לתת נפיחות של אדי שמן החוצה. בדרך כלל, כאשר יש צילינדר בעייתי הוא נותן את התופעה של עשן שיוצא מהנשם או המדיד בקצב של המנוע. מנועי דיזל לרוב מחזיקים כפול מהקילומטראז' הזה אך שימוש במסנני אויר דפוקים או סתומים עלולים להגביר את השחיקה מאוד ולגרום לתופעות האלו.

אני אישית מכיר את התופעה הזו טוב במנועי דיזל שכבר עשו את שלהם., קרוב לחצי מליון.

פורסם

לא נשמע כנשם מנוע סתום, אם היה סתום, המדיד היה עף החוצה בעת טורים גבוהים.

נשמע יותר כדליפת קומפרסיה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יצרן:סיטרואןדגם:קסרהנפח:1,900שנה:1998מחיר:18,500 ₪יד:2ת. הילוכים:ידניתhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:קריותעיר/ישוב:קריית חיים טלפון:054-6946900סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ

hidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgo1_1_1_32848_20070809190826-s.jpgלהגדלה ותמונות

נוספות לחץ כאןBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif2353857hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:דיזלק"מ:170,000צבע הרכב:לבן שלגמזגן:ישבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgרדיו דיסק סוני פנל נשלף רמקולים פיוניר. צמיגים חדשים+מצבר חדש. רכב מכני+חיצוני חדש! Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpgמחיר סופי רכב אמין אוכל ליטר1 ל 18 ק"מ טסט לשנה. נמכר עקב

זה הרכב... התמונה בכלל לא שלו. 175 אלף קילומטר.

הוא רשם נימכר עקב טיסה לחול , אבל בעצם זה בשביל לקנות מזדה חדשה, ברישון רשום בעלים קודמים 02,

אז יעני לא ידע... והוא יד 3 בעצם.

תמיר

פורסם

17798.jpg

המדיד שמן זה כמו בתמונה הזו, החלק הכתום (אני לא בטוח אולי אצלו זה בצבע ירוק), אם פותחים שמה יותר עשן כזה,

תמיר

פורסם

תשמע אני לא יודע מה הכוונה שלך, משום שאני שואל שאלה בשביל לדעת אם להביא אותה או לא...

אם זה קריטי או לא.... אם לקחת לבדיקה או לא.

תמיר

פורסם

תראה את השרשור הזה:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=9971&highlight=%E2%E6%E9%ED

יצא שם סקר קטן באשר ללחץ הBLOW BY שיש אצל כל בעלי ההיילקס. כולם כאחד דיווחו על לחץ חזק מאוד. דיזלים יוצרים הרבה יותר לחץ מבנזין, אז אני לא בטוח שנכון לך להילחץ מזה, אלא אם כן הרגשת בקסארה אחרת לחץ פחות חזק מבקסארה הזו.

• תוכן חדש...