Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיזל אכן מייצר BLOW-BY גבוה, אך פמפומים מהירים שמעידים לרוב על צילינדר דולף חזק זה כבר עניין אחר. שמנוע עובד בסרק וכל צילינדר נותן את פעימת ה BLOW-BY שלו זה כמעט לא מורגש, אבל שרק צילינדר אחד עושה זאת זה מורגש., לפחות ע"י בעל מקצוע ללא שום קושי.

אם יש לך ספקות קח את הרכב למכון או למוסך שמכיר את דגם הרכב הזה.

פורסם
אגב, האדם לא נשמע אמין במיוחד. (תמונה, יד, סיבת מכירה)

גם 175,000 ק"מ לדיזל שנת 98' לא נשמע סביר. אני מנחש שזה ירד לשם מסביבות ה-250K - 300K.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

זה צג דיגיטלי, אפשר לשנות ק"מ בצג דיגיטלי ?

תמיר

פורסם

תמיר !

אם רוצים הכל אפשר... ועם קצת רצון וקצת יכולת גם הפיל יכול........ תרנגולת.

ברור לפי כל השקרים שנחשפו שככל הנראה מדובר בסוחר, (האם הוא רשום כבעלים של הרכב ברישיון?)

או שהורידו את הקילומטר'ז או שהחליפו את השעון הדיגיטלי במכון לספידומטרים בשבעון אחר שעשה "קצת פחות".

לשנתון הזה הקילומטר'ז לא כל כך הגיוני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בעזרת כלים מתאימים אפשר לשנות קילומטרז' דיגיטלי בקלות רבה הרבה יותר מאשר באנאלוגי.

היתה לי ברלינגו 97' עם אותו מנוע, ועם יותר קילומטרים (אבל אמיתיים)

לא יצא אצלי שום עשן מפתח מדיד השמן.

פורסם

ביום שישי הוא כתב, שכבר קנה את הרכב ורוצה להרכיב לו חלונות חשמל.

ביום שבת הוא רשם שהוא הולך לקנות אותו ביום ראשון.

ביום ראשון הוא כתב, שהוא ויתר על הרכב.

פורסם

אספי, שילמנו לבחור שלא ימכור, יום ראשון רצינו לקחת אחרי העברת בעלות. אחרי השיחה איתכם ביקשתי את הכסף חזרה, זה הכול.

הלכתי ליראות סקסי סקסו 1.5D.

תמיר

פורסם

הלכתי ליראות סקסי סקסו 1.5D.

תמיר

מממ ה106 יפה יותר .

יצאת פקק תמיר.

בהצלחה בהמשך החיפושים,תביא סקסו או 106.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...