Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן אוטומטית שנת 2000 עם 100,000 ק"מ

בנסיעה רגילה הכל תקין. האוטו נוסע מצויין. אבל אחרי נסיעה ארוכה, במיוחד בעיר, קוראת תופעה מוזרה:

בתחילת נסיעה האוטו "קופץ" כאילו שילבו בבת אחת להילוך ראשון. אח"כ ממשיך בנסיעה רגילה.

בצורה אקראית, בתחילת נסיעה זה קורה.

כמה רעיונות: כאשר אני לוחץ על הכפתור של ה"שלג" התופעה מפסיקה.

יש לי הרגשה שהתיבה האוטומטית לא מכניסה לראשון בעצירה או נשארת בשני ואז בלחיצה על הגז מכניסה מהר לראשון והאוטו קופץ.

במוסך אמרו שאין בעיה , אין הודעות שגיאה במחשב, והכל נראה תקין.

יש למישהו רעיון ?

פורסם

הגיר מודיע לך שהוא עומד למות. זה קורה עקב איבודי לחץ שהשמן גיר חם. קולר שמן גדול יותר יתן לך קצת שקט לאיזה תקופה.

פורסם
הגיר מודיע לך שהוא עומד למות. זה קורה עקב איבודי לחץ שהשמן גיר חם. קולר שמן גדול יותר יתן לך קצת שקט לאיזה תקופה.

:mm_yeah:

מחזק את דעתו של Dan-idin, הגיר מתחמם ולחץ השמן יורד - לכן ההילוך הראשון לא משתלב בסלד נמוך אלא רק עם לחיצה על הגז.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

רכשתי לאחרונה רנו מגאן סדאן קלאסיק 2002, יד ראשונה, גיר אוטומטי, 60,000 ק"מ.

מורגשת "מכה" קלה בכל פעם שמועבר הילוך מראשון לשני. בין אם אני מאיץ במהירות ובין אם ברוגע.

לא היו אירועים של מעבר פתאומי לניוטרל וכדומה.

קראתי פה הרבה על הגיר הבעייתי של המגאן.

האם לדעתכם גם אני בדרך לשיפוץ גיר? או שיש כאן אנשים שיכולים לעודד אותי ולספר לי על מגאנים שחצו את ה-100,000 ק"מ ללא שיפוץ גיר.

תודה רבה.

פורסם

לפני שמספידים את הגיר שווה לבדוק אולי זאת רק נזילת שמן (מחסור בשמן גורם להחלקה), אולי רק צריך להחליף שמן ופילטר.

נכון, הגירים האוטומטיים שמגאן נוטים לחיים קצרים אבל לפני שמוכרים או מוציאים אלפי שקלים שווה לבדוק.

לבחור עם המגאן 02, נשמע כמו תופעה נורמאלית, אצלנו הגיר התנהג ככה מאז ומתמיד, נמכר עם 250 אלף ק"מ ללא שיפוץ.

פורסם

שלום

לבעל הרנו 2002 שיש לו נקישה במעבר ההילוך בין ראשון לשני - ככה זה ברוב המכוניות עם הגיר הזה. זו לא תקלה, ושיפוץ לא יפתור אותך מזה. סע עם הרכב כמות שהוא. זה מצב תקין. אין קשר לגובה שמן, למרות שללא קשר כדאי לבדוק בטיפול (כי לבד בבית זה כמעט בלתי אפשרי) גובה מפלס. גם איפוס מחשב עלול לשפר את המצב, אבל ראיתי המון רכבים שכלום לא הועיל להם. ככה זה נולד!

לגבי פותח השירשור - סביר שיש לך בעיה מכאנית בגיר שדורשת תיקון, אך גם כאן ישנן כמה רמות של תיקון התקלה. לגבי מחיר לשיפוץ - 7000 שח כולל מע"מ נשמע כמו מחיר לא נמוך בכלל. 9000?!? - זה כבר נשמע הרבה..

ולגבי האמינות - אני מכיר כאלו שמשפצים אותם ונותנים שנה אחריות. זה אומר שלאחר שיפוץ האמינות שלהם לא כל כך נמוכה. אז שלא יפחידו אותך...

• תוכן חדש...