Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון בניות מפיבר?

אם אתה עושה את זה לבד, רוב הסיכויים שזה לא ייצא ממש יקר. החומרים עצמם יחסית זולים.

יש גם אלטרנטיבה אחרת-בניות מעץ/הגבהות. כדאי לך לחשוב גם על האופציה הזו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

על איזה סוג בנייה מדובר?

פיבר או עץ?

יש חלונות חשמל או חלונות ידניים?

בגדול המחיר יכול לנוע מ350 שקל ועד לשמיים..

פורסם

אני אישית לא ממש יודע לעשות דברים כאלה אז אני מעדיף שמתקין יעשה את זה משהו יכול להגיד לי כמה זה צריך לעלות דיברתי עם איזה מתקין אחד שאני מכיר והוא אמר לי כול דלת 600 שקל זה הגיוני?

פורסם

אם תענה על השאלות שנשאלת לגבי פרטי הבניה וסוג החלונות תוכל לקבל תשובה מדוייקת לגבי עלות משוערת.

מתחדשת*

פורסם

תקרא טוב - פיבר 600 שקל לדת אחת זה בסדר

מעץ - עלות לדלת מקסימום 300 ש"ח מאחר וזוהי רקהגבהה עם צורה כזו או אחרת .

אם אתה מעוניין באיזור המרכז יש מקומות לא מכיר באיזור באר שבע .

פורסם

שמעון, ישנן כמה סוגי בניות.

עלות הבניה הסופית תלויה בעלות החומרים, צורת הבניה ומורכבותה וזמן עבודת המתקין.

לדעתי בניה יכולה לעלות לך החל מ-400 ש"ח לשתי דלתות ועד 2500 ש"ח.

ישנם כמה פרוייקטים באתר שבוצעו בפונטו MK1. בצע חיפוש בפורום וראה מה אתה מעדיף, ככה נוכל להיות קצת יותר ספציפיים בהערכת המחיר. חלק מההתקנות נראה לי שמופיעות גם באחד השרשורים הדביקים בראש פורום אודיו.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
תקרא טוב - פיבר 600 שקל לדת אחת זה בסדר

מעץ - עלות לדלת מקסימום 300 ש"ח מאחר וזוהי רקהגבהה עם צורה כזו או אחרת .

אם אתה מעוניין באיזור המרכז יש מקומות לא מכיר באיזור באר שבע .

על מה אתם ממליצים עץ או פיבר ועם יש הבדל משמהותי בניהם

פורסם

מבחינת הצליל אינני מוצא יתרון לסוג בניה מסויים. לעומת זאת מבחינת שילוב הבניה ברכב בניות פיבר הרבה יותר "גמישות" לגחמותיו של ה"מעצב" וניתן להתאימן לרכב בצורה טובה יותר וללא שיראו כמו טלאי.

לדוגמא בניה מפיבר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139474

כנס לדף השני ותראה גם תמונות של איך זה נראה ברכב.

בניה מעץ, יחסית קלה לביצוע: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155834&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95

אני העדפתי פיבר בזמנו כשביצעתי את העבודה. אבל מעבר לשיקולי היופי יש גם שיקולי תקציב. בהנחה שהתקציב אינו מוגבל אני יכול להציע כך:

אם אתה הולך להחזיק את הרכב זמן ארוך (יותר משנתיים, נניח) והעיצוב חשוב לך אז לך על בניה מפיבר. במידה והרכב הולך לשרת אותך זמן קצר יותר או שהעיצוב לא כ"כ משנה לך, לך על בניה מעץ והשקע את הכסף באלמנטים טובים יותר שישרתו אותך גם בהווה וגם בעתיד. (או שפשוט תחסוך את הכסף למשהו אחר)

קח בחשבון שבעת מכירת הרכב הסיכוי שמישהו יעריך את הבניה שעשית הוא נמוך מאוד ולרוב לא יהיו מוכנים לשלם על זה תוספת.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...