Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206CC מנוע 2000 סמ"ק ידני שנת 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר לבטים רבים החלטתי לרכוש את רכב הקבריולט השני שלי (הראשון היה גולף 89 מנוע 1800 ידני).

בהתחלה חשבתי בכיוון של גולף 92 ו-פורד XR3I שנת 95.

לאחר שהבנתי שאין על מה לדבר על ביטוח מקיף והפחד מחוליגנים שיקרעו לי את הגג (הרבה לילות לבנים עברו עלי בתקופת הגולף), החלטתי ללכת על 206CC.

מה אתם אומרים על הרכב הזה? ביצועים? מנוע? והכי חשוב - אמינות ועלות חזוקה שוטפת.

אני מזכיר - שנת 2003 מנוע 2000 סמ"ק ידני.

תודה

שי

פורסם

רכב נחמד, ביצועים סבירים, אחזקה כמו כל פיזו 306 אחרת (לא יפאנית, אבל סבירה בהחלט יחסית לאירופאיות), רק חשוב שהרכב יהיה שמור ומטופל ולא רכב "קרוע".

פורסם

מצאתי אחת אדומה + ריפודי עור עשתה רק 70000 ק"מ.

מחיר מחירון 93000 הבחורה רוצה עליה 90000.

מה אתם אומרים שווה?

פורסם
אם זה אכן הרכב שאתה חפץ בו, אז שווה ללכת לבדוק אותו ולראות שהכל בסדר ואז לקחת לבדיקה.

את האמת - הייתי מעדיף גולף 92 קבריולה, אבל הפחד מהשנה (בכל זאת 15 שנה על הכביש) ויותר גרוע הגג עשוי בד.

היתרון הכי גדול מבחינתי של ה-206 זה הגג הקשיח.

בכל מקרה - המחיר ריאלי?

האם ה-206 נמכרת בדרך כלל יותר או פחות מהמחירון? או אולי מחירון..

פורסם

בתור בעלים של אחת כזו - רק אוטומטית ו1.6

האוטו מעולה, מתלים טובים, בולמי דיסק גם מאחור, כסאות מפנקים וחובקים

הגג הקשיח הוא באמת יתרון עצום - כבר קרה לי שחורף שעבר ירד ברד מטורף וישבתי באוטו וחשבתי לעצמי מה היה קורה אם הייתי קונה קבריולט עם ברזנט - סביר להניח שהברד היה פוגע לי בראש.

בנוסף החום בקיץ לא מורגש שלא כמו בברזנט.

אבל דע לך שאכן ה206 סובלת קצת יותר מהיפניות מבעיות אמינות למניהן אבל למזלך אתה רוצה ידנית - כך שהחשש יורד קצת.

אחד סימנים הטובים ביותר ל206 אמינה הוא כמה זמן הבעלים החזיקו אותה. את שלי לדוגמא קניתי יד ראשונה לאחר 5 שנות בעלות.

שיהיה בהצלחה

פורסם

בכל מקרה - המחיר ריאלי?

האם ה-206 נמכרת בדרך כלל יותר או פחות מהמחירון? או אולי מחירון..

אני לא מכיר את הדגם המדובר מקרוב. רק הסתכלתי שממוצע הקילומטרים שרשמת סביר והמוכר כבר מתחיל בירידה של 3 אלף מתחת למחירון (מחירון או מחירון משוקלל?). יכול להיות שזו מציאה והמוכר מסיבותיו שלו מעוניין להפטר מהאוטו ויכול להיות אחרת.

אתה לא יכול לדעת כלום משיחת טלפון פשוטה, לך ותבדוק את הרכב בעצמך.

דרך אגב, לא ציינת יד, אולי זה אפקטיבי פה.

ה206CC היא בעיקרון מכונית פוזה ונוטה לעבור ידיים מהר מאוד.

פורסם

האוטו מעולה, מתלים טובים, בולמי דיסק גם מאחור, כסאות מפנקים וחובקים

הגג הקשיח הוא באמת יתרון עצום - כבר קרה לי שחורף שעבר ירד ברד מטורף וישבתי באוטו וחשבתי לעצמי מה היה קורה אם הייתי קונה קבריולט עם ברזנט - סביר להניח שהברד היה פוגע לי בראש.

בנוסף החום בקיץ לא מורגש שלא כמו בברזנט.

אבל דע לך שאכן ה206 סובלת קצת יותר מהיפניות מבעיות אמינות למניהן אבל למזלך אתה רוצה ידנית - כך שהחשש יורד קצת.

אחד סימנים הטובים ביותר ל206 אמינה הוא כמה זמן הבעלים החזיקו אותה. את שלי לדוגמא קניתי יד ראשונה לאחר 5 שנות בעלות.

שיהיה בהצלחה

שמעתי רבות על הגיר האוטומט (ולא רק בדגם ה-CC, כי אם ברגיל).

רוב הדברים ששמעתי הם רעים, לידידה שלי הייתה 206 רגילה 2001 שקנתה מיד ראשונה לפני כ-4 שנים.

חודש אחרי שקנתה אותה היא הייתה צריכה להחליף את הגיר האוטומט (למרות שבבדיקה לא עלו על כלום).

הגיר החדש, שהיא הזמינה במיוחד מחו"ל, מת אחרי חודשיים בלבד והוחלף באחריות.

בכל מקרה - אני תמיד מעדיף ידני ללא קשר לסוג המכונית.

פורסם

לא יודע למה אתה כותב את זה (אולי מהסיבה שאתה הבעלים של אחת כזאת),בכל אופן,אם כבר 206CC אז אך ורק בגרסת ה-2 ליטר,ורצוי ידנית.

גרסת ה-1.6 האוטומטית כבדה,הביצועים שלה מתחת לסביר (בכל זאת גג נפתח,רכב כבד יחסית).

בגרסת ה-2 ליטר הידנית התגובה משמעותית טובה יותר,הרכב זריז יחסית ומהנה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שהוא התכוון שהוא בעלים של אחת כמו בכותרת (206CC, ידנית, 2 ליטר), אך רצה להדגיש ששלו היא 1.6 אוטומטית.

פורסם

בזמנו כשהשתחררתי מהצבא (הזדקנתי:shock:) קניתי CC 2 ליטר ידנית , הייתי איתה 3 שנים

מעולם לא היתה שום בעיה ,תקלה וכ"ו.

אחזקה ממוצעת ביטוח לא רציני בכלל פחות מ6K מקיף וחובה (אז!!)

ממליץ בחום אם אתה מחפש רכב פתוח ,חדש יחסית , עם עלויות ממוצעות .

( אני הייתי נמנע מה1.6 אוט' אם אתה יכול לך על ה-2 ליטר ידני)

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת קניתי היום את הרכב.

2.0 ידני

ריפודי עור, מגנזיום של OZ.

מבסוט עד השמיים!!!

:-D

39_497.jpg

פורסם

זה רק אני או שהכנסת אותו הביתה? (יש שם תמונה ועציץ... :))

תתחדש :) אין כמו ההרגשה של להביא רכב אהוב הבייתה. לקום בבוקר למחרת עם חיוך...

פורסם
זה רק אני או שהכנסת אותו הביתה? (יש שם תמונה ועציץ... :))

תתחדש :) אין כמו ההרגשה של להביא רכב אהוב הבייתה. לקום בבוקר למחרת עם חיוך...

אז מ רצית שאני אשאיר אותו ברחוב????

ואם הוא יתקרר??? :wink:

אני צוחק...

התמונה לקוחה מהמקום שקניתי את הרכב. כרגע הוא עובר טיפולים אחרונים ומחר אני אקבל אותו.

• תוכן חדש...