Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום ובמיוחד לאיל{ראית את הט'רד הקודם-בני זונות!!!}

אני אצטרך לקנות מע' חדשה{אחרי שדפקו לי את שלי}

כך שאני צריך המלצות להד שיהיה של MP3 {אם אני משפר אז כבר למשהו טוב!}

בעיקרון אני מעדיף של פיונייר כי היה לי לפני זה והוא היה נורא טוב אבל אם יש לכם להציע משו אחר-בכיף,

אין עוד תקציב מוגדר אבל אני מאמין שלפחות 2000 שח{לא מעודכן כרגע במחירים של הד יוניטים}

כך שתרביצו פה הצעות ואם אפשר גם מחירים...

תודה רבה!!

פורסם

מחזק את אייל....

בהחלט כך

למרות שאני הייתי מוסיף אלף

ועולה לדרגים גבוהים יותר...

רק מורצ'ילגו.... שום דבר אחר....

פורסם

תעשה חיפוש בפורום לגביי אלפיין, אם אני לא טועה מישהו דיבר על אפשרות להביא מחו"ל את אחד מהדגמים שלהם ב2400 ש"ח.

ערן, זה היית אתה לא?

פורסם
קומפ' מורל דוטק 6,HU פיונייר DEH4100,מגבר של לוגיק100*4, ן6*9 פיונייר 220W הדגם הישן.

וסאב של רוקפורד פאנצ' Z 12 ומגבר אוונגרד{שעוד מעט יוחלף}

כל זה במזדה לאנטיס 99!

לא הגיע הזמן להחליף את החתימה? :lol::wink:

פורסם

הייתי רוצה לדעת אם ה 750 הפרימייר שווה 2500 שח כי זה הכי זול שיכולים להביא לי אותו.....

חוץ מזה הייתי רוצה לדעת כמה עולה הפיונייר ה 850 וה 940 בארץ.......כי הם נראים נורא פצצה.....

רציתי גם לדעת מה ההבדל בין פרימייר לרגיל,כי ראיתי באתר של פיונייר שיש להם אותם דגמים רק שחלק נמצא בפריימיר וחלק ברגיל והמחיר שונה,ואני לא רואה הבדל.....מישהו יכול לעזור לי?

• תוכן חדש...