Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לחבר יש הד יוניט של קנווד (הדגם לא עלי כרגע), כנראה שאחרי שהמצבר התרוקן המכשיר נכנס לאיזה נעילה, יש למישהו מושג איך משחררים? הרכב הוא A3 יד שנייה, אין ספרות של המערכת(נקנתה עם הרכב).

תודה,

שחר.

פורסם

כל רדיו דיסק והנעילה שלו אבל יש רדיו דיסקים של קאנווד ישנים שהיה להם שלט עם קוד כזה שמשחרר את הנעילה, בלי השלט הזה צריך להחליף שם איזה צ'יפ עולה יותר מ200 שקל

פורסם

לא יהיה יותר פשוט לנתק את כבלי החשמל של המערכת ולהשאיר אותה מנותקת לאיזה לילה כדי לנקות את החשמל לגמרי מהמערכת (יכול להיות שהוא נאגר בקבלים) ואז היא מאפסת את עצמה לגמרי

אני לא ממש יודע מזאת הנעילה הזאת

אבל לפי מה שאני יודע על מחשבים

כל דבר ניתן לאפס ע"י ניקוי הזיכרון

אלא אם כן זה נצרב בזיכרון ה ROM מה שלא נראה לי

הזיכרון יימחק כאשר המכשיר ינותק מהחשמל (או יותר נכון כבל הMEM של המערכת)

האם אני צודק או לא??

נועם

• תוכן חדש...