Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך כח , האם ראית כי האום הוכה בפטיש בקצוותיו כדי למנוע פתיחה ?

אולי כדאי להתיז מעט שמן ולתת לו לעבוד ? או לחילופין אולי זו הברגה הפוכה ?

נחכה שאחד מהמומחים יתן את דעתו

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לוקי כח לא חסר לי במקרה הזה, האום מאובטח עם מכה של איזמל למגרעת.

כבר פירקתי כזה אום בגלגל קדמי, אבל אז הייתה לי ידית כח, היום הראצ'ט התעקם ולא רציתי לשבור אותו.

מה לגבי המלצה למוסך אמין בשרון ,יש למישהו?

690 ש"ח זה מחיר סביר לברקסים אחוריים קומפלט?

מחיר ודגם של ידית כוח טובה?

מחר אני ניגש לטפל בברקסים, אודה לעזרתכם.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תוצאת הבלם עזר הינה גבולית ביותר, כך שאין היא מעידה על תקינותה או שבעיית בלם השרות נובעת מאויר במע'.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מחיר טוב לסנדלים חדשים+תוף לשיוף+ניקוי+מע"מ ועבודה ואישור תקינות למכון רישוי 350, אבל זה בבת-ים.

מה שבטוח 690 זה יקר מאוד.

פורסם

לא החלפתי עדיין ברקסים אחוריים, אבל על פניו המחיר נשמע לי יקר.

רק בשביל הדוגמא, לפני שבועיים או שלושה נכנסתי עם סובארו DL של חבר למוסך כדי להחליף זוג משאבות בלם, רפידות ותופים ועל העבודה לקחו לו 200 ש"ח לפני מע"מ. אני לא חושב שהעבודה על התופים של ה205 שונה משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מחיר טוב לסנדלים חדשים+תוף לשיוף+ניקוי+מע"מ ועבודה ואישור תקינות למכון רישוי 350, אבל זה בבת-ים.

מה שבטוח 690 זה יקר מאוד.

זה מחיר ל 205? איפה בבת ים?? יכול להיות שאני מגיע לחולון השבוע, יש לך מספר טלפון או שם מוסך?

האמת שאם אני מוסיף על זה שתי משאבות זה יוצא בערך550 כולל הכל, וזה 150 הפרש ממה שנתנו לי.

צביקה, האם 200 ש"ח זה רק מחיר העבודה? מה עם החלקים?

תודה רבה!

פורסם

מגיע לצפון (חיפה)?

נעשה זאת ביחד.

עשיתי את זה כמה פעמים.

פשוט

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

תאמין לי מוש אתה תותח, אבל אני צריך אישור בלמים ממוסך על התיקון, אם לא הייתי צריך הייתי קונה כבר ידית כוח במקום לשנורר ידית מאנשים ועושה את זה בעצמי ,קדמיים כבר עשיתי לבד.

תודה רבה על ההצעה.!

יש לך מושג כמה תעלה לי ידית כוח טובה?

פורסם

אני יכול להפנות אותך לבית עסק באזור חיפה שמשפץ בלמים כך שתחסוך מעצמך פער תיווך של המוסך.

שלחתי עליהם חבר בשבוע שעבר - 350 שקלים בערך וחצי שעה ואתה בחוץ.

פורסם
צביקה, האם 200 ש"ח זה רק מחיר העבודה? מה עם החלקים?

200 ש"ח רק בעבור העבודה. אני לא זוכר בדיוק כמה עלו החלקים כי לקחנו אותם בלי לשלם במקום, אבל לדעתי הם עלו משהו כמו 250-300 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עמית עזוב שטויות

בו נעשה זאת לבד.

אישור בלמים יעלה אח"כ 100 ש"ח גג.

עבודה תעלה יותר יקר יותר.

ידית כח קנה אחת טובה ממליץ סיגנט.

אני קניתי אחת זולה , היום היא דומה לביגלה.

אמרת, צד אחד לא טוב. למה שתי משאבות??

אולי על הדרך תחליף משאבה מרכזית?:shock:

ואיפה ההנאה??

יש כאלו יגידו לא ולא ... בלמים רק מוסמך.

נכון אבל

עשיתי את מספר פעמים!

במילה אחת... בונבון.

אחרי זה במלא צריך אישור בלמים , כך שמוסך "יבדוק" אותנו.

יאללה בו ... תביא קולה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

הי מוש שוב תודה רבה על ההצעה אתה בן אדם זהב, חזרתי הרגע מהמוסך וישר לעידכון:

הנזק- 550 ש"ח במוסך געש בראש העין שעשה לי הנחת סטודנטים, החלפנו שתי משאבות סנדלים חדשים וחריטה של התוף.

האמת שלא הייתה מדרגה בכלל בתוף והרבה בשר בסנדלים, אבל משאבה שמאלית תפוסה וימנית בדרך להיות תפוסה.

המכונאי אמר שהסנדלים "קשות" ולכן גם בלם יד לא הוציא תוצאה טובה במבחן כפי שרשם KOMPY , אני חושב שאם היה מחליף רק משאבות זה גם היה עובר את הטסט, אבל לפי הבדיקה שלי בחשבוניות, הרפידות האלו עשו 100 אלף ק"מ למרות שיש עליהן הרבה בשר.

בקיצור הובטחה לי הנחה אם אני מחליף גם רפידות, אז הלכתי על הכל קומפלט וזהו, רק הבעיה שהיה לו נוזל בלמים DOT3 בלבד.

הרכב עבר טסט ברוך השם, הנזק גדול יחסית ואם הייתי פותח לפני הטסט את התופים ובודק שהמשאבה השמאלית תפוסה, יכול להיות שהייתי מחליף רק שתי משאבות וסוגר את הסיפור ב 150 ש"ח גג.

מוש כמה שאתה צודק, זה כל כך כיף לעשות לבד, רק חבל שאתה רחוק ממני עשרות רבות של ק"מ , אני לומד לקח בדרך הקשה, בשנה הבאה מתחילים להביא אישור בלמים לטסט(הרכב בן 15) אז אני אדע להערך בהתאם עם ידית כוח משלי.

תודה רבה לכל מי שעזר, ובמיוחד ל ETBK שדיבר איתי בטלפון ונסע במיוחד להביא לי את המספר של המוסך בבת ים, בסוף לא טיפלתי אצלו כי ההפרש לא היה גדול ממה שהציעו לי, ואני גר יחסית רחוק ממנו.

ד"א מוש, אני לא בטוח שאפשר לתקן לבד ולהביא אישור רק על בדיקת בלמים, צריך להביא אישור על החלק שתוקן לא? בגלל זה הפקידה שאלה אותי איפה הפירוט של מה שתוקן, תקן אותי אם אני טועה.

תודה רבה.

פורסם

קודם כל טוב שסגרת את הנושא ואני רואה שבאמת קיבלת פה הרבה עזרה והמלצות טובות

עצה שלי להעשרת הידע הכללי שלך

מכיוון שאתה נשמע בחור שרוצה ללמוד ולהבין יותר לעומק את כל הנושא

ישנם מלא מצגות בדביקים בראש הדף הטכני הכוללים מצגות ועקרון פעולה בבלמי דיסק תוף ושאר מכלולי הרכב

כך תוכל ללמוד יותר הנושא

מעבר לזה ישנו טיפול שנתי לבלמים שלא מבצעים ברוב המוסכים גם לא במורשים שלא תטעה מכיוון שגם ככה האויר במוסך מזוהם מכל הפיח ומכונאים לא ממש אוהבים לנשום את זה (מניסיון)

מה שאני ממליץ לך זה לעשות את הטיפול הזה מדי שנה שכולל כיוון הבלמי תוף שיוף וניקוי במים ולאחר מכן ייבוש

במידה ותרצה קישור דבר איתי בה"פ

לגבי פתיחה התוף האחורי שלא הצליח לך לפתוח בזמנו, אם היה לך פטיש אויר היית פותח אותו ללא בעיה

ומכיוון שאתה עם ראצ'ט קודם כל אני מקווה שהיא חזקה מספיק ואני ממליץ לך לפבדוק בבגאז' אולי המפתח + של הגלגל יכול לפתוח את ה32 ואם לא תשמן את הבורג בפעם הבאה תזיז את השן שבוצעה עם האיזמל לאבטחה למקומה על מנת שתפתח ללא בעיה ותוסיף ידית מאריכה לראצ'ט ותתן מכה שתיים עם פטיש זה יוסיף לך יותר כוח ניוטון על המומנט

בהצלחה

• תוכן חדש...