Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי

הנידון: מזדה לנטיס 2002

מגבר -יש

סאב-יש

6X9-יש

חיוט-יש

קומפוננט-איין

HU-היה.

אוקי יום ראשון אני מתכוון להתקין קומפוננט במזדה לנטיס2002

יש לי כמה אופציות.

ואני מבקש חוות דעת אלייהן.

-Planet Audio P6

-דגם: HED1602

מבית: CERWIN VEGA

-דגם: P162S

מבית: Rockford Fosgate

-וכמובן.דגם: PULSE6

מבית: morel

אוקי המלצות תתקבל בברכה .

תודה.

עכשיו בנוגע להתקנה שלהן

אני לא יודע אם שווה לעשות התקנה עם פיבר או כל מיני הגבההות

כי זה יהרוס את היופי של הרכב ככה אחי חושב!(זה רכב שלו)

האם באמת כדאי?והאם זה ישאר אסטטי.?

מה בנוגע לטוייטר? האם לעשות בניה ?

סתם לזרוק על הדש ?

או פשוט להשים צמוד לרמקול ?

תודה רבה

נתי.

פורסם

כל הרמקולים באותו תקציב? אם כן אז תנסה לשמוע את כולם ולהחליט לפי הצליל העדיף לך, אם לא, אז זה גם משהו להתחשב בו.

בקשר להגבהות- רלוונטי אם יש צורך כדי שהרמקול יכנס, וכדי לחסוך כמה ג'ובות טובות מהכיס של המתקין.

טוויטר- תנסה, תשים במקומות שונים, ותחליט מה נשמע הכי טוב.

בברכה

מתחדשת*

פורסם

הערה לגבי ההגבהות מפיבר, מי שהתקין לי את המערכת אמר שזה חומר מסרטן ולכן הוא משתמש בעץ למרות שזה יוצא פחות יפה. אני לא מומחה בזה אבל כדאי לך לבדוק את העניין, כי שום מערכת לא שווה את סיכון הבריאות.

פורסם

העבודה עם פיבר היא יכולה להזיק מבחינת שאיפה של אדים מסוכנים במהלך העבודה ושאיפה של אבקת הפיבר כאשר מבצעים שיופים.

אבל שום בניה מפיבר לא יכולה להזיק לבריאות לאחר שהיא בנויה.

שטות גמורה,לא מדוייק ולא מקצועי לאמר דבר כזה.

under construction..

פורסם
הערה לגבי ההגבהות מפיבר, מי שהתקין לי את המערכת אמר שזה חומר מסרטן ולכן הוא משתמש בעץ למרות שזה יוצא פחות יפה. אני לא מומחה בזה אבל כדאי לך לבדוק את העניין, כי שום מערכת לא שווה את סיכון הבריאות.

אוי ואבוי! כל הצבא וחלק מהאזרחים במדינה נסעו ברכבי הסוסיתא, שכול כולם היו פיבגלאס, ולא רק איזור הרמקולים..

סוסיתא מהדגמים הראשונים מצורפת במודעה בקובץ

בברכה

דני

file_0_original.jpg

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני ממליץ על סט קומפוננט hertz energy בשווי 700 ש"ח. רמקולים מעולים צלילים חדים. וגם אחריות לשנה ( אם הם חדשים כמובן ותלוי איפה תקנה )

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

חשוב לציין שזה הסט של energy ולא ה high energy והם כתומים על מנת שלא נתבלבל.. אבל גם הם מצוינים ומי שרוצה אני יתן לו תפרטים איפה קניתי זה בחיפה בימאים לי שמכיר- אחלה חנות מקצועיים ומחירים טובים ויש אחריות.. ממליץ בחום

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...