Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתוכנת ה GPS ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני רואה האפשרות שיש לי למצוא יעד

הוא עיר ורחוב ,השאלה שלי האם אפשר לעשות שאני פשוט ירשום שם של מקום מדוייק שאני רוצה להגיע אליו לדוגמא:

מועדון,קניון וכו.... והוא יכוון אותי לאותו יעד ספציפי?

רוב הפעמים שיוצאים למקומות לא יודעים את הרחוב אלה את שם המקום עצמו ככה שזה מקשה על העיניין

יש משהו שאפשר לעשות בנושא?

פורסם

איזה תוכנה זאת?

בדרך כלל יש קטגוריה בשם נקודות ענין או משהו כזה.

ושם יש תת קטגוריות, תחפש שם.

פורסם

התוכנה היא MIO MAP V3

נכנסתי לנקודות עיניין ושמה הופיעו לי כל מינה תת קטגוריות

אך עדיין לא מצאתי את הדנס בר שאני מחפש,אין אפשרות חיפוש כללית?

פורסם

אם אתה לא מגדיר יעד, נקודות העניין שתקבל מהתוכנה יהיו מסודרות עפ"י קרבתם למיקום הנוכחי שלך. משמע, אם אתה נניח גר באשדוד ומחפש בקטגוריית "מקומות בילוי" מועדון שנמצא בתל אביב... זה יהיה קצת מסובך.

קודם כל תגדיר יעד, אפילו לא מדוייק אלא מקורב ככל האפשר.

לאחר מכן, כנס לנקודות העניין לקטגוריה הרלוונטית ותסמן (אם אני זוכר בצד ימין למעלה) "נקודות עניין סביב היעד" (ברירת המחדל היא בכל זאת סביב מקומך הנוכחי).

בכל מקרה, קח בחשבון שלא כל מקום קטן יופיע לך אבל מקומות מרכזיים כמו קניונים גדולים וכו' אמורים להופיע.

בהצלחה.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

הגדרתי יעד (רחובות -מרכז העיר)אחרי זה ניגשתי לנקודות עיניין לחצתי על חיפוש(טרזינה באגם)וכנראה שאין לו את זה

אני מדבר על דברים כאלה שיש הרבה מקומות שפשוט לא מופיעים

אני יודע שהטרזינה נמצא בפארק המדע,בהתחלה שחיפשתי בלי "נקודות עיניין" הוא לא מצא בכלל את הרחוב

אבל כאשר הגדרתי יעד ועשיתי "חפש" רשמתי ולהפתעתי הוא מצא את הרחוב,עכשיו שני דברים שאני לא מבין

למה הוא לא מצא לי מההתחלה ב"כתובת" את המקום הרצוי ונאלצתי להיסתבך עם ה"נקודות עיניין"

והשני איך אני מוצא את המקום(טרזינה) שנמצא בתוך הרחוב הזה(פארק המדע)

תאמת ליפני שקניתי גי פי אס חשבתי שזה כל כך פשוט כשאני ארשום עיר ואת שם המקום שאני צריך

להגיע אליו הוא יביל אותי ישירות אל היעד.

פורסם

שלב את המידע עם דפי זהב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...