Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה של סיאט ליאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש באפשרותי לקנות סיאט ליאון שנת 2003, נפח מנוע 1800 אוטומטית , 20v . עשתה 13000 ק"מ, יד ראשונה.

המוכר רוצה כ-8000 מעל המחירון , האם שווה ?

האם מישהו יכול לציין לי על היתרונות של מכונית מסוג זה (בכול הפרמטרים), ומהי צריכת הדלק שלה.

תודה

:-)

פורסם

נשמע לי מעט מוגזם. אמנם יד ראשונה וקילומטרז' ממש נמוך אבל כמעט 10K מעל המחירון? הייתי מתפשר על גג 3K מעל, אולי 4K אם הייתי ממש נואש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עם כל הכבוד ויש .... הרכב הזה לא שווה לשלם עליו מעל המחירון (אני מדבר על סיאט),ובכל מקרה כשתרצה למכור לא תקבל מעל המחירון.

תחכה בסבלנות,זה ישתלם לך !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע לי קצת חשוד שרכב שנמצא 4 וחצי שנים על הכביש עשה רק 13000 ק"מ, הייתי חושד ב 90% ששיחקו עם הקילומטרז', ואם שיחקו עם זה לך תדע מה עבר על הרכב.

לא הייתי מתקרב ולא מנסה לברר בכלל אם הקילומטרז נכון.

if it's too good to be true....

ועוד לבקש על זה 8000 מעל המחירון???

זה כמו שאני יבוא לקנות אוטו שנמצא 4 שנים על הכביש ולא תהיה עליו שריטה אחת, אפילו לא שיפשוף והמוכר יגיד שהאוטו לא עבר תיקון צבע אחד.

אני מעדיף לקנות אוטו שיש עליו קצת שריטות ושיפשופים, או עם ק"מ "סביר", מאשר משהו שנראה לא הגיוני ובלתי סביר בעליל.

אל תתפתה לדברים האלה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

הרכב עשה 13 אלף או 130 אלף? אכן בשביל 4 שנים נראה מעט מאוד.

ועוד לחשוב שלי אומרים שהאוטו שלי לא זז (65 אלף ב-7 וחצי שנים).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קולאוטי- מה הקשר לסיאט? ראיתה איביזה טורבו או לאון טורבו שנמכרו במחירון?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לזה שמעלי !

אם הרכב היה יפני ואחד מהמבוקשים בשוק (שני התנאים יחד) הייתי אומר ששווה.

רוצה דוגמא ? אני אתן לך ... הונדה סיוויק,טויוטה קורולה וגם לא כל כך הרבה מעל המחירון .

(בזמנו כשאבא שלי חיפש הונדה היינו אצל בחור עם הונדה 2004 שעשתה 70,000 עם ספר טיפולים מלא עם קבלות,הבחור לא התבייש לבקש 4000 מעל המחירון אבל זה היה יותר מידי בשביל אבא שלי ,הוא וויתר,ואחרי שבועיים במחיר המחירון המקורי של אותו דגם ושנה קנינו 2005 מליסינג.

חומר למחשבה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קולאוטי- מה הקשר לסיאט? ראיתה איביזה טורבו או לאון טורבו שנמכרו במחירון?

עידן

פותח השרשור לא דיבר על לאון טורבו

פורסם

אבל עדיין הוא חושב שמכונית הליסינג מסוג 'מאדטיוטה' והונדה נמכרות מעל המחירון והסיאט לא.

הונדות, מאזדות וטויוטות יש כמו מים בשוק. לא משנה מצב הרכב, מצב השוק לא מאפשר להן להסחר במחיר גבוה מדי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הלאון 1800 אוטומט נמכר הרבה מתחת למחירון, רכב לא מבוקש כך שלמרות הק"מ הנמוך המוכר בסוף ימכור מתחת למחירון או פשוט לא ימכור את הרכב.

פורסם
שלום ,

יש באפשרותי לקנות סיאט ליאון שנת 2003, נפח מנוע 1800 אוטומטית , 20v . עשתה 13000 ק"מ, יד ראשונה.

המוכר רוצה כ-8000 מעל המחירון , האם שווה ?

האם מישהו יכול לציין לי על היתרונות של מכונית מסוג זה (בכול הפרמטרים), ומהי צריכת הדלק שלה.

תודה

:-)

תכניס למכון בדיקה, והם יגידו לך אם זה נכון או לא. כי לי זה לא נשמע כ"כ סביר ונקי...:?

• תוכן חדש...