Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות רכב מליסינג, בדקתי במספר מקומות :ניו קופל, אוויס, קרסו, באדג'ט

ואצל כולם מופיע מחיר מחירון לוי יצחק ומה המחיר שהם נותנים.

לדוגמא פורד פוקוס 2006 אוטומאט - מחיר לוי יצחק 93,000 ש"ח , מחיר נדרש:88,000 ש"ח.

לעומת זאת במחירון של אתר הגה מופיע מחיר מחירון: 86,600 ש"ח.

שאלותי: 1.לפי איזה מחירון אני אמור לשלם ?

2. האם במחיר מחירון שנותנים בליסינג אני יכול לדרוש הורדה של 10% נוספים כיוון

שהיה בחברה ולא בבבעלות פרטית , והןרדה נוספת על פחות אבזור ברכב ?

3. עד כמה ניתן כללית להוריד ממחיר מחירון על רכבים מליסינג ?

בחלק מהפורומים כתבו שעד 20% ?

תודה על העזרה מראש

פורסם

מחירון לוי יצחק הוא המחירון הקובע כרגע בשוק, לצערנו. מחירון אתר הגה יכול להיות רפרנס כלשהו, אבל רוב חברות הליסינג לא יעיפו מבט לכיוונו.

אתה יכול לבקש להוריד עוד במחיר, אבל אף אחד לא חייב להסכים. הגיוני שבקניית רכב משומש מליסינג מורידים אי-אילו אחוזים מהמחירון ה"רשמי". כמה - תלוי ברכב הספציפי ותלוי בכושר המיקוח שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחירון אתר הגה - MOTOCAR לא נחשב לשום מטרה כלשהי, המכירון ה"קובע" הוא זה של לוי יצחק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כאשר אתה בודק מחיר בלוי, יש צורך להתייחס לאותיות הקטנות. עובדה שרכב בעל 2 קריות אוויר ולא 4 (למשל). מוגדר במחירון עם מספר אחוזים מדוייק שיש להפחית. לכל דגם ותת דגם יש מחיר קבוע במחירון, וההורדה היא ממחיר משוכלל זה.

חוץ מזה, כל רכב נבדק לגופו, תלוי בדגם, ק"מ, שנתון, מקום רכישה, מס' נהגים והיסטוריה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...