Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שנת 95 מנוע וורטק 4300 סמ"ק, עברה 206 אלף ק"מ ועד כמה שידוע לי, גיר לא שופץ מעולם.

אציין שהתופעה מתרחשת רק לפעמים

בנסיעה על מנוע קר (עד 65-70 מעלות) ולא רק, היא מושכת הילוך שני מ-60 קמ"ש (1800 סל"ד) עד 100 קמ"ש (5500 סל"ד- תחילת קו אדום) ופשוט מסרבת להעביר הילוך, גם לא לאובר- דרייב.

לא משנה כמה גז אני לוחץ, היא לא מעבירה. גם כאשר אני עוזב את דוושת המצערת והסל"ד נופל, ברגע שאני נוגע בדוושה, היא שוב חוזרת לאותו הסל"ד.

רק דרך הבקרת שיוט אפשר "לשכנע" אותה להעביר הילוך.

תודה לעוזרים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

היי דימה, תבדוק צינורית ואקום שיוצאת מתוך הפח שמתחת החלון ומתחברת לאחורי הTBI, ודא שיחידת הואקום ליד המודול הצתה מחוברת - התקע מאחורה. אם לא עוזר יכול להיות שצריך לבדוק מוח גיר. אני ינסה לחשוב על עוד משהו... אני בדיוק מתמודד עם בעיה דומה בג'ימי.

פורסם

לחבר שלום

יש לבדוק את מנגנון הסוויץ' לנפילות מתח,

יש לחבר TECH 2 לבדוק תקלות ,יתכן כי מדובר במחשב גיר , זו אופציה קיימת אך אחרונה

האם לאחר הופעת התקלה כיבוי והדלקה מחדש פותרת את התקלה?

יגאל

• תוכן חדש...