Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על צביע של רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בקרוב קונה רכב חדש (לא בטוח עוד איזה אבל כנראה A3)

לפני איזה שנה באוסטרליה ראיתי את הרכב הנ"ל בצבע צהוב עם גג שחור

ממש התלהבתי מהצביע הזו במיוחד עם החלון גג שמשתלב ממש יפה ככה

אני ממש לא בקטע של צהוב אבל חשבתי על בורדו עם גג שחור שזה נראה לי ממש מהמם

רציתי לדעת איך עושים את זה... האם ניתן להזמין ככה מהחברה או שחיבים לצבוע אחרי הקניה?

ואאם צריך לצבוע כמה דבר כזה צריך לעלות? (צבע שחור מטאלי נגיד)

תודה

עריכה:

מצאתי תמונה של בערך מה שחשבתי..

http://info.detnews.com/dn/pix/2005/07/13/drive/dr13-Audi1-0705n_07-13-2005_VL783NV.jpg

פורסם

אתה יכול להזמין בחברה כל מה שאתה רוצה בתמורה לכסף שלך.

אבל אם זה לא משהו סידרתי ביצור, כך בחשבון שזה יעלה לך תוספת מאוד משמעותית.

לדעתי- הרבה מעבר ל-10,000 שקל.

אם אתה חושב על לצבוע את הרכב שלך, אתה יכול לעשות זאת רק אם כסף צומח על העצים בשבילך.

אף אחד בעולם, לא יאמין שלקחת רכב חדש וצבעת אותו רק כי רצית שאלה יהיו הצבעים שלך.

כל בדיקת רכב מינימלית, תגלה שהרכב נצבע.

ביום שתבוא למכור את הרכב, אתה עלול למצוא עצמך מפסיד הרבה מאוד כסף בגלל החלפת הצבע.

כל אחד יחשוב שמשהו לא היה בסדר, שהרכב עבר פחחות, שמישהו שפך לך חומצה על הרכב ולכן צבעת / או שהיה פגם בצבע (דהיה / קילופים וכד').

אני בזמנו שקלתי גם לעשות דבר שכזה - כל הצבעים שדיברתי איתם, אמרו לי אפילו לא לחשוב על האפשרות הזאת, אלא אם יש לי עודף רב של כסף.

מצד שני, לא חסרים משוגעים בעולם: כבר כתבו בעיתון על מישהו שגר בהרצליה פיתוח ומאוד מאוד רצה שעל ידו לא יהיה בית שיסתיר לו קצת נוף ואויר, אז אחרי מו"מ ארוך הוא קנה את הבית (כמה מיליונים ) בהרבה יותר משווי השוק שלו, ובאותו היום שקיבל את הבית, עלו טרקטורים והרסו אותו עד היסוד.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...