Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש על כל התגובות,מהי צריכת דלק משולבת (ללא רגל כבדה) וגם אמינות כללית? מזדה 3 שנת 04'.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לדעתי - ב 1.6 סביב 1 ל 11 / 12 (תלוי נסיעה בעיר .... פקקים... ), למרות שלחבר שלי שרוב הנסיעה שלו היתה בפקקים "אכל" יותר דלק מאצלי.

אמינות - לי לא היו שום בעיות עם הרכב. אני מעריך שהרכב אמין מאוד (בהתחשב באלפי רכבי ליסינג שעוברים התעללות יומית)

בעבר דיברו על מיזוג חלש, אצלי (2.0) לא היתה בעיה אבל הבנתי שסידרו בדגמים הראשונים את הבעיה.

פורסם

ממאזדה 3 2007 , נהיגה מעורבת לא הצלחנו להגיע עם הרכב לתוצאה טובה יותר מ1-9

אם עומדים בפקקים בתנועה עירונית צריכת הדלק ירדה גם ל1-7.5 (טנק שלם רק בפקקים ותנועה עירונית).

אישית , מבחינת צריכת דלק הרכב הוא די מאכזב בהתחשב בזה שמאזדה לאנטיס לפניו (עם אותם נהגים) עשתה 1-11 וקורולה עשתה באזור ה1-10

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלנו זה מעט שונה

נהיגה משולבת עם ה 3 נותנת צריכת דלק של 1 ל 12

נהיגה שרובה עירונית 1 ל 9.5.

בנוגע לאמינות, הרכב בן שנה וחצי, מעל 90 אלף ק"מ - אפס תקלות.

פורסם

גיא , אתה גר באיזור קצת יותר "פתוח" למיטב זכרוני וכשאני אני מתכוון לנסיעה משולבת - זה מהבית עד לרמת השרון / תל אביב בבוקר וסידורים בערב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלנו כבר מזדה 3 שניה צריכה מעורבת ממוצעת 1:11.6-12 נסיעה בקצוות הפקקים בעיקר אבל גם עם פקקים. בנסיעה פתוחה לאילת נרשמה פעם אחת צריכה של 1:14 וקיבלתי איום על חיי אם אני אנסה את הטריק הזה שוב :twisted:

• תוכן חדש...