Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שחשב לטוס ללונדון בגלל המכוניות שיחשוב פעמיים.

יש להם עכשיו חוק שכל כניסה עם רכב לעיר עולה 8 £

מי שלא משלם זה רכבים חשמליים,אופנועים,רכבי הייברד(אני לא בטוח אם הם לא משלמים בכלל או רק חלקי)

רוצים לשנות את החוק שרכבי ספורט ורכבי SUV ישלמו 25 £.

אז אני מגיע לרחוב של המשפחה שלי ואני רואה:

GWIZ (מכונית חשמלית)

p1010443800hk3.th.jpg

וממשיך ללכת ורואה:

GWIZ

p1010450800nz7.th.jpg

ממשיך ללכת וחושב שסוף סוף מצאתי משהו ששורף דלק:

וזה הייברד

p1010451800nr0.th.jpg

מזל שבן דוד שלי לא מכר את האוטו

p1010352800ly9.th.jpg

אז הלכתי לטייל בנוטינג היל,ברחוב פורטבלו המפורסם...

p1010467800iw8.th.jpg

זאת כבר חוצפה

p1010434tcm2.th.jpg

טוב אז אני קצת מגזים

p1010462taf0.th.jpg

p1010430tlf6.th.jpg

RUF !!!!

rufei4.th.jpg

זגאטו

p1010426tyj4.th.jpg

p1010460tsm4.th.jpg

מועדון החמש:

p1010390tyf8.th.jpg

p1010446tyy8.th.jpg

הלמבו המסונדלת היא בתוך חניון של רכבים שניגררו.

המשך עוד שניה

אייל

פורסם

אה??

בשבילי לונדון היתה כמו תערוכת מכוניות ענקית נוסעת..

למבורגיני , פרארי ,רולסים ,אסטונים ולוטוסים וכו'...

אין מצב שהרחובות התרוקנו...

עשה טובה ופנק אותי בMEMORIES טובים ואמיתיים כמו שלונדון באמת נראית :wink:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עם הרוחב ג'נט שיש ללמבורגיני מצחיק שהצליחו להתקין את הסנדל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אף פעם לא הצלחתי ממש להבין את ההיגיון בסנדל, נכון זה מעביר את המסר בצורה די טובה, אבל זה גם משאיר את הרכב תקוע במקום מסוים להרבה יותר זמן ממה שהוא היה נשאר שם במצב רגיל.

לא יותר פשוט לגרור אותו או לשים לו דו"ח וזהו?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אלה כבר הגיעו לארץ?

p1010459tqs2.th.jpg

כזה עוד לא ראיתי בארץ

p1010458tkn7.th.jpg

ולסיום להיום(יש עוד תמונות)

Johnnie Walker שמו מכונית בשדה התעופה:

p1010471800ul2.th.jpg

p1010478800va5.th.jpg

אם משהו רוצה קצת וויסקי

p1010481tsz7.th.jpg

אייל

פורסם
אף פעם לא הצלחתי ממש להבין את ההיגיון בסנדל, נכון זה מעביר את המסר בצורה די טובה, אבל זה גם משאיר את הרכב תקוע במקום מסוים להרבה יותר זמן ממה שהוא היה נשאר שם במצב רגיל.

בדיוק מהסיבה שאמרת.

כששמים לך סנדל אתה מתבעס פי מאה, נתקע פי מאה ומתעצבן פי מאה, ככה שרוב הסיכויים שלא תחנה בצורה כזאת כי לא יהיה לך כוח לעצבים.

כשזה קנס אנשים חושבים לעצמם "אהה, אין לי כוח לחפש חנייה, מקסימום אני יקבל קנס 100 ש"ח".

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ממתי מותר לעיריה לגבות כסף על כניסה לרחוב?!

אולי גם מרוב עומס אנשים יתחילו לגבות גם עליהם כסף?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כל הרעיון פה הוא שלונדון היא עיר הבירה של בריטניה, והיא עמוסה מאוד בתנועת מכוניות ובזיהום אוויר.

הפתרון - מעודדים אנשים לעבור לתחבורה לא מזהמת \ מזהמת פחות ע"י גביית מס כניסה לעיר שצריך לשלם כשנכנסים עם רכב בנזין, כאשר רכבי ספורט וג'יפים משלמים כפול - כך מפחיתים את רמת זיהום האוויר וגם מרוויחים כסף.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ההיגיון הוא זה שאתה רוצה לסוע אחרי זה הביתה או להמשיך למקום אחר ואתה לא יכול, ואז אתה נעלץ להתקשר למוקד של העיריה ולחקות שאותו פקח ששם לך את הסנדל יבוא להוריד אותו תמורת תשלום של קנס....

ובקשר אין הרבה מה להגיד, לונדון... גן עדן בכל מה שקשור למכוניות, אין כמו לקום בבוקר ולשמוע איזה פרארי עוברת ליד המלון בעיקר שהיא F40 לא ? :-D

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

מה זה 25 פאונד בשביל עשירי לונדון שנוסעים באוסטין או פרארי. זה כמו 25 שקל בשבילנו.

הייתי שם לפני חודש, גן עדן עלי אדמות למכוניות :idea:

השאלה מה זה רכב שספורטיבי כהגדרתם?

פורסם

ההיגיון הוא זה שאתה רוצה לסוע אחרי זה הביתה או להמשיך למקום אחר ואתה לא יכול, ואז אתה נעלץ להתקשר למוקד של העיריה ולחקות שאותו פקח ששם לך את הסנדל יבוא להוריד אותו תמורת תשלום של קנס...

ראיתי תוכנית שלמה על זה, יש שם מלא רחובות קטנים וצפופים, אנשים פרטיים קונים את הזכות לקנוס רכבים ובעצם משלמים שכירות וקונסים את מי שמחנה להם על השטח, כך שהרכב לא חוסם שום רחוב או נתיב, בכניסה לרכוב רשום בגדול ומפורש על הקנס, אבל אנשים לא שמים על זה והמסנדלים עושים על זה כל יום כסף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...