Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה DVD משולב מסך של אלפיין

יש שם אופציה שהמכשיר יעבוד על DOLBY DIGITAL 5.1

הבעיה שבמצב הזה הסאב עובד מאוד חלש

לעומת זאת במצב סטריאו רגיל (2 ערוצים) הסאב דופק בלי חשבון.

האם זה דבר נורמלי או שיש בעיה במכשיר / בהתקנה?

אשמח לקבל תשובה בנושא וכן לקבל רעיונות איך לשפר את העוצמה בסאב

אצין שהמגבר לסאב הוא מונובלוק של מגנט פאנטום והסאב של קיקר 12 אינטש (350 ואט רמס למיטב זכרוני)

פורסם

יעזור מאוד אם תרשום את הדגם ומה מחובר לאיפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדגם של אלפיין הוא IVA D-105R

הוא מחובר למגבר HIFONICS עם 4 ערוצים אליו מחובר קומופננט מקדימה וקומפוננט מאחורה (שניהם של מורל היבריד)

הסאב מחובר בנפרד למונובלוק של מגנט פאנטום

פורסם

טוב, יש לי כבר את התשובה

התקשרתי כרגע לאלפיין בארה"ב (אחרי שהמתקין באפריל טקליין לא ידע לתת לי תשובה)

והתשובה שלהם היא שכמובן שאשמע בדולבי דיגיטל את הסאב בעוצמה יותר נמוכה, כי במצב של 5 ערוצים, הסאב אינו אחד הערוצים (כי זה 4 רמקולים +רמקול סנטר) , בשונה ממצב של סטריאו שאז יש קדימה, אחורה וסאב.

הם גם אמרו לי שבמצב של דולבי דיגיטל, אתה שומע את זה כמו שזה הוקלט במקור, ולכן ברור שאשמע את הסאב בעוצמה יותר נמוכה.

טוב שבארה"ב יודעים לתת שירות ושיש שם משהו שמבין ענין.

פורסם
טוב, יש לי כבר את התשובה

התקשרתי כרגע לאלפיין בארה"ב (אחרי שהמתקין באפריל טקליין לא ידע לתת לי תשובה)

והתשובה שלהם היא שכמובן שאשמע בדולבי דיגיטל את הסאב בעוצמה יותר נמוכה, כי במצב של 5 ערוצים, הסאב אינו אחד הערוצים (כי זה 4 רמקולים +רמקול סנטר) צודק, אבל לא בדיוק, 5.1 ערוצים זה למעשה זוג קידמי זוג אחורי וסנטר + ערוץ נפרד (פה נכנסת לעניין ה-1.) לסאב , בשונה ממצב של סטריאו שאז יש קדימה, אחורה וסאב. לא הגיוני, הרי סטריאו זה בעצם שני ערוצים ולא שלושה (ימין ושמאל בלבד)

הם גם אמרו לי שבמצב של דולבי דיגיטל, אתה שומע את זה כמו שזה הוקלט במקור, ולכן ברור שאשמע את הסאב בעוצמה יותר נמוכה. זה הדבר ההגיוני היחיד שהם אמרו לך, וגם איתו יש לי בעיות מאחר ובקולנוע ביתי יש סרטים שגורמים לכוסות ליפול מהשולחן למרות שאני שומע ב7.1 ערוצים.

טוב שבארה"ב יודעים לתת שירות ושיש שם משהו שמבין ענין.

ההערות בגוף הציטוט

פורסם

א. אמריקאים צודקים.

ב. צריך לכוון את עוצמה של כל ערוץ ולעשות הגדרות הנכונות עבור 5.1 בכלל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תבדוק מתי שאתה שומע בDTS מה העוצמה של הסאב, במידה וזה לא מספיק לך, תגביר את העוצמה וזה הכל.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

ה GAINבמונובלוק על עוצמה מקסימלית וגם במכשיר,הסאב מוגדר על עוצמה מקסימלית - עדין זה נשמע די חלש במצב דולבי / DTS

עכשיו שאני חושב על זה יש במכשיר אפשרות להגביר את האוטפוט של כל אחד מהרמקולים. אמנם אין שם הגדרה מיוחדת לסאב, ולכן קשה לי להאמין שזה יעזור, אבל אבדוק.

• תוכן חדש...