Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקראתי ע"י בחור להניע אופל אומגה מודל 2000, נפח 3000.

ברכב היה מותקן מצבר 72 A, כאשר נותנים סטרטר יש תיקתוק אחד ושקט. הבאתי מצבר עם כבלים והתחברתי למצבר שלו בנסיון ההנעה לא היה שנוי. רק לאחר שפירקתי את המהדקים מהמצבר שלו וחיברתי את הכבלים שלי להדקים שלו, הרכב הניע ללא בעיה. יש לציין שהשתמשתי בכבלים תיקניים (עבים). לאחר מכן קנינו מצבר באוטו דיפו, לאחר ההתקנה נגמרה הבעיה.

השאלה שנשאלת מדוע הרכב לא הניע כאשר התחברתי למצבר שלו, ורק לאחר ניתוקו הניע בנגיעה וגם דרך הכבלים שלי?.

עד היום בכל הרכבים שהנעתי דרך מצבר נוסף לא היתה לי בעיה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

במצבר שלו היו כנראה תאים מקוצרים שגרמו לנפילת מתח ההדקים של המצבר התקין ולכן לא הצלחת להניע לפני שניתקת את המצבר הלא תקין.

פורסם

ערב רב

מנסיון מכובד עם אופלים ובכלל

כנראה שהמצבר של האומגה קרס לחלוטין

אם היית ממתין איזשהוא פרק זמן יתכן שהיית מצליח להניע

מה שעשית היה נכון אבל אם היית מרכיב מצבר זמני אפילו 55 אמפר

היית מניע בקלות

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
במצבר שלו היו כנראה תאים מקוצרים שגרמו לנפילת מתח ההדקים של המצבר התקין ולכן לא הצלחת להניע לפני שניתקת את המצבר הלא תקין.

מדויק ונכון !

• תוכן חדש...