Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג יחידה: לנהוג או לוותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים לחברי הפורום,לפני שעה קיבלתי צלצול מלשכת הגיוס,המזמינים אותי להיות נהג יחידה.

אני בעל פרופיל 72 במנילה סימנתי מודיעין שדה,באפשרות הקד"ץ סימנתי לא מעונין.

עכשיו אני נורא מתלבט מה כן לעשות,להודיע להם שאני לא מעונין להיות נהג משאית או לא,כי שמעתי וקראתי באינטרנט שזה המקצוע הכי גרוע בצבא.

פורסם

יש מעט הבדל בין נהג יחידה לנהג משאית, יש גם מעט הבדל בין נהג משאית לנהג משאית, ההבדלים:

נהג יחידה: נוהג במכוניות פרטיות, לוקח מכוניות מהבסיס למוסכים, יוצא לכל מיני סידורים וסינג'ורים.

נהג משאית: יש נהג משאית עד 15 טון, יש נהג משאית מעל 15 טון (משא כבד), יש להיות משוייך למזי ולהביא אוכל לצריפין שזה לא נורא בכלל, ויש להיות משוייך לבית נבאלה ולהוביל טנקים, שזה מאוד מאוד נורא ועדיף לשבת בכלא ולא לשרת שם (מנסיון).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יש מעט הבדל בין נהג יחידה לנהג משאית, יש גם מעט הבדל בין נהג משאית לנהג משאית, ההבדלים:

נהג יחידה: נוהג במכוניות פרטיות, לוקח מכוניות מהבסיס למוסכים, יוצא לכל מיני סידורים וסינג'ורים.

נהג משאית: יש נהג משאית עד 15 טון, יש נהג משאית מעל 15 טון (משא כבד), יש להיות משוייך למזי ולהביא אוכל לצריפין שזה לא נורא בכלל, ויש להיות משוייך לבית נבאלה ולהוביל טנקים, שזה מאוד מאוד נורא ועדיף לשבת בכלא ולא לשרת שם (מנסיון).

החיילת מלשכת גיוס שאלה אותי אם אני מעונין להיות נהג יחידה,שאלתי אותה זה נהג משאית?היא אמרה לי כן.

אז איכשהו זה סותר את הדברים שלך,תסביר.

פורסם

יש דברים יותר טובים.

מצד שני יש לי חבר שנפל על בסיס יחסית בסדר ועושה יומיות רק פעם בחודש סוגר שבת לפי תורנות נסיעות.

בדרך כלל לוקח רכבים עד 4 טון למוסכים ועושה כל מיני סינג'ורים אבל גם לפעמים נאלץ לסוע על "אינטר" שזו משאית עד 15 טון וזה לא הכי כיף כי הן מיושנות מאוד ומאוד לא נוחות.

אם תחליט בסופו של דבר ללכת על זה זה תלוי איפה תיפול כי יכול להיות תקלל את היום שהסכמת.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
יש דברים יותר טובים.

מצד שני יש לי חבר שנפל על בסיס יחסית בסדר ועושה יומיות רק פעם בחודש סוגר שבת לפי תורנות נסיעות.

בדרך כלל לוקח רכבים עד 4 טון למוסכים ועושה כל מיני סינג'ורים אבל גם לפעמים נאלץ לסוע על "אינטר" שזו משאית עד 15 טון וזה לא הכי כיף כי הן מיושנות מאוד ומאוד לא נוחות.

אם תחליט בסופו של דבר ללכת על זה זה תלוי איפה תיפול כי יכול להיות תקלל את היום שהסכמת.

תעזוב סדיר, מה לגבי מילואים? עם רישיון ג' אתה תסבול מילואים כל שנה ואת כל הימים שרק אפשר לנצל אותך למשך כל התקופה שאפשר לנצל אותך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתם מפונקים!!!

אצלנו בבסיס הרכב בסיס היה נ.נ משנות ה60 (לא אביר )...ובשבילנו שנסענו באינטר זה היה

צופר ענקי!! כמו שידרוג למלחקת עסקים ... שקט ,יש מזגן, יש רדיו ..,..לא מריחים העשן ...

פורסם

אכן, אינטר היא פינוק לעומת נ.נ. וגם לעומת ריאו, האמת, אבל האינטר היא עדיין משאית זבל!

פורסם

אל תסכים להיות נהג ולא נעליים. מעבר ל3 שנים בסדיר אתה תבלה 40 שנה במילואים והמקצוע האחרון שתרצה זה להיות נהג עם פרופיל 72 במילואים.

מה אתה מחפש מהשירות שלך? אתה רוצה להיות קל"ב? אתה רוצה להיות בבסיס סגור ?

אבי.

פורסם
לך למוד"ש

אחלה תפקידים ל72

זה בידיוק מה שאני מעונין,אני על הקד"ץ וויתרתי.

אפשר לדעת מהם האפשרויות להתקדם במוד"ש?

מהם האחלה תפקידים האלה גם יהיה נחמד לשמוע פירוט.

תאכלס מה שאני מחפש מהשירות שלי,זה שיהיה מקום איכותי,לא לטחון בכומויות מטורפות,יציאות סבבה.

גם בבסיס פתוח אין לי בעיה להיות.האמ קל"ב-מזה בידיוק ?

• תוכן חדש...