Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ראיתי היום פז'ו 205 1.4, ובזמן נסיעת המבחן היה מין רעש רקע מהמנוע, משהו בסגנון של "רררררר" (לא יודע איך עוד לתאר את זה, מזכיר קצת את הצליל של מנועי דיזל). הרעש היה חלש מאוד, אבל מספיק בשביל שאני אשמע אותו.

הייתי רוצה לדעת אם זה משהו שאמור להיות, כי לחבר שלי יש את אותו הרכב, 4 שנים יותר ישן, ואין לו בוודאות את הרעש הזה.

אם הרעש נובע מתקלה, מה היא יכולה להיות (אני לוקח את האוטו לטסט מחר, אני אדע בוודאות, אבל הייתי מעדיף כמה רעיונות מראש).

האוטו משנת 99 עם 102 אלף ק"מ.

תודה מראש.

פורסם

אני ממש, אבל ממש, אנסה להיות רציני.

באמת שמכל מגוון הרעשים ש205 מפיקה, ויש המון, לא זכור לי רעש של "רררררר". יש "גחחחחח" ו"בזזזז" ואפילו "גיחגיח", אבל לא "רררררר".

נסה לתאר קצת יותר טוב את הרעש, מאיזה אזור הוא מגיע והאם הוא קשור למהירות או לסל"ד (או לאף אחד מהם). כמו שאתה מתאר את זה, זה יכול להיות כל חלק בערך שיש ברכב, כולל המגב האחורי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב, אני בטוח ב-100% שזה מגיע מקדימה, ודי בטוח שזה מהמנוע.

הרעש היה קיים כשהרכב עומד עם מנוע דלוק, אבל היה יותרבולט כשנותנים גז, מתחזק קצת עם עליית הסל"ד. זה היה מין רעש רקע כזה, אין לי ממש את המינוח בשביל לתאר אותו. זה מזכיר את הרעש שיש למנועים של מכוניות ישנות, או חיפושיות.

לא נראה לי שאני אצליח לתאר אותו יותר מדויק מהתיאור הנ"ל, פשוט קיוויתי שאולי זה מעיד על איזה משהו חד משמעי (או שאולי יש את זה לכולם).

שוב תודה.

פורסם

לי יש 205 שנת 99 דגם פורבר..

וכמה שזה ישמע מוזר ה"ררר" שאתה מתאר נשמע לי מאוד מוכר..

קרה לי פעמיים מקרה כזה.. (לא יודע עם הרעש באמת זהה)

אבל במקרים שקרו לי בפעם אחת גיליתי שכמעט ולא היה לי שמן גיר וגלגלי השיניים עשו רעש נוראי.. ובמזל הגעתי למוסך מוקדם ולא נגרם נזק..

ובמקרה השני אחת הציריות שלי היו שחוקות ויצרו מין רעש כזה..

אני ממליץ לך לכוון את המכון לדברים האלה, לבדוק שאין נזק בגיר או בציריות..

מקווה שעזרתי.

פורסם

הרעש היה גם בניוטרל, האם עדיין יכול להיות שחסר שמן גיר?

במקרה של ציריות שחוקות, מה הנזק של נהיגה ממושכת במצב זה?

מחר אני בטסט ליין ירושלים, מאוד מקווה שהכל בסדר, אהבתי את הרכב...

פורסם

ייתכן והגירגורים ששמעת הם רעש של דפיקות שסתומים?

אם אתה בכל מקרה לוקח את הרכב לבדיקה, אז שאל שם ספציפית על הרעש הזה, עושה רושם שזה לא משהו רציני, אלא אם כן המנוע "דופק" אבל לא נראה הגיוני בק"מ כזה.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

השערות או ניחושים מתאימים לפורום נביאים. כנס למוסך עם מכונאי בעל אוזניים טובות. רצוי שיציג תעודה על בדיקת שמיעה 6/6 :-) .

• תוכן חדש...