Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש באפשרותי להביא פורד פוקוס 2004, מצב טוב מחיר טוב הכל טוב, הבעיה היא שאני גר בטבריה, ולא משנה

לאיפה אני נוסע אני עושה את זה בעלייה...

טחנתי את הפורום בחיפוש אחרי תשובה, ולא קיבלתי תשובות לגבי כמה דברים:

1. הבנתי שזה רכב כבד מאוד יחסית, והמנוע לא חזק מספיק, כך שאני ארגיש את זה בעליות - אז או שאני מכבה מזגן או משו, או שאני מוריד את אימא שלי בצידי הכביש?

2. בדיוק בגלל זה אני אאמץ אותו יותר מדי, ואז הוא יעשה לי 1 ל 6 בצריכת דלק.. זה הגיוני? זה אפשרי?

3. אפשר לדעת מהי באמת הצריכת דלק שלו בעיר ומחוצה לה? אני מזכיר לכם אני גר בעיר שיש יותר עליות מסוטי מין בממשלה.

תודה רבה לעונים.

פורסם

אל תדאג. זה נוסע גם בעליה בלי בעיה, מנסיון.

צריכת דלק בלי מזגן 1:11, עם מזגן 1:9 ולא משנה כמעט שום דבר שתעשה לאוטו, ואני מדבר על רכב ליסינג שסבל תחת רגלי הכבדה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

1:11 זו צריכה סבירה?

ואני שואל בקשר לדלק, כי דוד שלי קנה עכשיו ג'טה 2007 1.6, והוא טוען שהיא הייתה משאבת דלק, ובגלל זה הוא נאלץ להביא אחת עם מנוע 2.0

וזה קצת הפחיד אותי שהוא צודק, בהתחשב שהפורד יותר כבדה אפילו, ובכל הדיונים פה כתוב על ה"עצלות" של המנוע.

אתם הייתם ממליצים לקחת אותה? וכן היא דור 1.

פורסם

אני גם גר בטבריה, ואם יצא לך פעם לעמוד ליד הגשר אחרי המשטרה, ליד הנתיב שעולה במעלה הציר, תשים לב שלא חסר אנשים שנוסעים בפורד פוקוס (דור קודם) עם מזגן, עם שלושה מבוגרים ושני ילדים ולא נתקלים בשום בעיה.

הרכב הנ"ל גם אינו כבד כפי שציינת (1290 ק"ג) והמנוע דיי זריז (אם כי לא חזק בצורה מטורפת, אבל לא נופל מהמתחרים-101 כ"ס).

הרכב גם מרווח (ולא רק לפי הנתונים), כמו כן תזכה למוסף ערך נוסף והיות והרכב זכה להרבה תשבוחות בנושא הדינאמי (במיוחד אם מדובר בגרסת ה-5 דלתות).

פורסם

טבריה זה לא בדיוק סן פרנסיסקו....:shock:

אני נוסע בטבריה לא פחות ממך ( אני לא מטבריה חס וחלילה ).

לפוקוס לא תהייה שטם בעייה עם העליות שם , בדיוק כמו שלמגאן , 307,בורה,לאנסר,לנטיס לא תהיה שום בעייה עם העליות .

תצפה לצריכת דלק סביב ה 1-10 בעיר , בחוץ סביב 1-12/13 .

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

באמת מה רע בטבריה? אבל בוא לא נכנס לזה למה זה לא קשור:evil:

אז אני מבין שזה אוטו בטוח, חזק יחסית, עם צריכת דלק ממוצעת מינוס, ושהדור 1 טובים מהדור הנוכחי. ואין לו שום עבר של תאונות או משו דומה. תודה רבה עזרתם לי מאוד.

פורסם
( אני לא מטבריה חס וחלילה ).

:lol:

גם אני לא מטבריה (חלילה :wink:) אבל העליות והירידות שבה בכלל לא ידגדגו

לפוקוס מ-2004 (הדגם הראשון). בכלל, אוטו חמוד.

כל התלונות שאי פעם תקרא על איטיות וכבדות

מתייחסות לדגם השני, שהוא אכן לא זריז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...