Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום בו הצינורות גומי של מערכת קירור מתחברים למנוע יש קצת ג'יפה יבשה של מערכת קירור, אבנית ואיזשהו חומר אכול. אני רוצה לנקות ולשייף את החיבורים.

בצינור אחד כבר טיפלתי. הורדתי את צינור הגומי מבית הטרמוסטט ושייפתי וניקיתי את צינור פיית המתכת של בית הטרמוסטט והלבשתי חזרה את צינור הגומי.

על בית הטרמוסטט יש עוד שני צינורות שצריכים ניקוי. יהיה מאוד קשה לנקות אותם בגלל הגישה. לכן עדיף לדעתי להוריד את בית הטרמוסטט. יש לי כמה שאלות דווקא על החזרת בית הטרמוסטט למקום.

1. האם אפשר להשתמש באטם של בית הטרמוסטט פעמיים אם מצבו נראה סביר?

2 האם מוכרים בחנויות חלקי חילוף רק את האטם בלי בית הטרמוסטט?

3. יש לי נייר מיוחד שממנו אפשר לחתוך אטמים. האם הוא יתאים?

4. האם בנוסף לאטם צריך להשתמש באיזשהו סיליקון?

הרכב הוא יונדאי לנטרה 1.6 1996 ידנית

דגם הרכב (כולל שנה): יונדאי לנטרה 1.6 1996 ידנית

פורסם

אם כוונתך לאטם בין מכסה בית הטרמוסטט לבית הטרמוסטט אז :

אומנם לי יש לנטרה 95 אבל כשאני החלפתי את הטרמוסטט ואת מכסה בית הטרמוסטט חיפשתי את האטם ולא הצלחתי למצוא בנוסף בכל מקום המליצו לי לנקות את הפייה ולאטום עם סיליקון. בעקבות נסיון עצוב עם כל מיני עצות "מומחים" המשכתי לחפש ולא מצאתי לבסוף התייאשתי אז ניקיתי את האטם הישן מרחתי סיליקון ואטמתי את בית הטרמוסטט.

המשכתי לעקוב ובמשך שבוע שבועיים אחרי היו מעט (ממש מעט) טיפטופים מאחד הברגים אך זה פסק.

לדעתי אם אתה לא צריך להחליף את מכסה בית הטרמוסטט (לא אכול או מלא אבנית) תוכל לאטום עם אטם נקי וסיליקון

אם לא התכוונת לאטם זה אז תשכח מזה...

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...