Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בימים האחרונים (החמים במיוחד) חוויתי בעיה חדשה ברנו קליאו B 99. בנסיעה בפקקים בשעות הצהריים המנוע מתחמם ומגיע לרמה בה המאוורר צריך להדלק ולפזר את החום, אלא שלעיתים הוא פשוט לא נדלק! החום עולה ועולה (עדיין לא מגיע לטמפ' קריטית אך מתקרב) ובשלב מסויים המכונית פשוט נכבית כשנורית המצבר והדלק מאירות.

האם יכול להיות שהבעיה היא במצבר? (אולי אין פשוט מספיק כוח כדי להפעיל את המאוורר כי המצבר חלש?)

מה יכול לגרום לבעיה וכיצד ניתן לטפל בה?

תודה,

רון

פורסם

רון שלום רב!

אין קשר בין מתח המצבר, לבין אי הפעלת המאורר, מצבר המסוגל להתניע את הרכב, בוודאי שמסוגל לספק מתח חשמלי, כשהוא טעון על ידי אלטרנטור בזמן פעות המנוע.

יש לבדוק שני רכיבים הקשורים: יוניט הפעלת מאורר ו/או תרמוסטט תפוס.

רצוי ומומלץ לבצע את זה במוסך או אצל חשמלאי רכב מוסמך.

ציין את מקום מגורייך, ונפנה אותך לאחד מומלץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה!

אני מאיזור תל אביב, האם לדעתך כדאי לפנות למוסך המורשה?

אני חושש שלא אוכל לשחזר את הבעיה (שברגע שאהיה במוסך המאוור יפעל) ולכן כדאי היה שיכירו את הבעיה הספציפית.

פורסם

אם אתה מאיזור ת"א אתה יכול לפנות למוסך רון הנימצא ברח' המסגר הוא מתמחה בכל סוגי הרכב

או לחילופין לפנות למוסך מורשה של רנו הוא המוסך המרכזי הנימצא ברח' האצל בת"א

אני אישית לא הייתי נוסע למוסך המרכזי כי הם יקרנים ולואו דווקא מקצועיים יותר מרון.

חכה לדגובות נוספות. במידה ומדובר ביוניט כפי שצביקה אמר העלות שלו כולל מע"מ 200 שקל טרמוסטט יעלה בסביבות 100 שקל ועבודה עוד בסביבות 100 - 150 שקל כולל מע"מ.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

דודי אומר שבכל אופן כשהמכונית מתחממת היא לא אמורה לכבות את עצמה, אלא אם משהו במנוע נשרף וזה בטח לא המקרה... כך שהוא לא מכיר את התופעה :-(. אני מניח שפשוט אלך למוסך שחשמלאי יבדוק את המאווררים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, אז אני אדיוט

החליפו לי במוסך מאוורר רדיאטור וכלום לא השתנה, מסתבר שהמכונית בכלל לא מתחממת/התחממה יותר מדי.

הבעיה היא שכשהיא מתחממת הרבה (בפקקים וכו') אז לפעמים היא נכבית (בנסיעה איטית מאוד, בד"כ כשמתחילים לנסוע ממצב עצירה). אחרי שהיא נכבית גם קשה לי להתניע, היא משתעלת, כאילו שהבעיה בכלל במערכת הדלק שמושפעת איכשהו מהחום.

הלכו בינתיים 1400 שקל על כלום...

פורסם

היכן החלפת רדיאטור ? למה לא להיכנס למוסך שיש לו סורק תקלות מקורי של היצרן (לצערי רק במורשה יש - ככל הידוע לי) ?

Veni Vidi Vici

פורסם

הגעתי למוסך מורשה, הם אפילו לא בדקו במחשב וישר אמרו לי שהבעיה במאוורר "100% זה זה" (ציטוט)

פירקו לפני שהביאו לי הצעת מחיר

ראיתי 1400 שקל העברתי כרטיס

אני אדיוט.

רון

פורסם
אז תחזור למוסך ותדאג שיתקנו את הבעייה האמיתית.

באיזה מוסך מורשה זה קרה אם אפשר לדעת ?

במוסך רנו שבנמל תל אביב. אני אחזור אליהם מחר, בינתיים האוטו בכלל מסרב להתניע.

הבעיה כנראה לא הייתה בהתחממות האוטו אלא החום רק גרם לבעיה אחרת במערכת הדלק, שאותה אני מקווה שיתקנו, במחיר סביר (מגיע לי זיכוי על המאוורר הדבילי שהחליפו?)

פורסם
הגעתי למוסך מורשה, הם אפילו לא בדקו במחשב וישר אמרו לי שהבעיה במאוורר "100% זה זה" (ציטוט)

פירקו לפני שהביאו לי הצעת מחיר

ראיתי 1400 שקל העברתי כרטיס

אני אדיוט.

רון

אתה אמרת !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...