Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא סביר. קח את הרכב למוסך לבדיקת לחץ למערכת הקירור, ישנה נזילה והיא יכולה להיות מהרבה מקומות.

אני לא זוכר מתי הוספתי נוזל קירור לאחרונה.

פורסם

יש לציין שאיני משתמש בנוזל קרור אלא במיים רגילים (לא לתקוף ככה קניתי את האוטו ואני פשוט מפחד למלאות נוזל קרור שהוא גם לא יעלם)

אז יכול להיות שבגלל זה מיים רגילים אז הם מתאדים ונוזל קרור אינו מתאדה???

פורסם

אני משתגע אני לא רואה נזילה כלשהי ואני מאמין שגם אם היו לי נוזל קרור לא הייתי רואה את הכתמים שלו כי זה נזילה (אם בכלל יש נזילה) ממש קטנה

פורסם

לפני שבוע החלפתי שמן ואם התכוונת לשאול יש מיים בשמן אז לא. פתחתי את הפקק של השמן והשמן נראה רגיל לגמרי

והרכב אינו מעשן

פורסם

רק בשביל הספורט הייתי עובר לנוזל קירור, חבל להרוס את המנוע בקורוזיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מחר אני יחליף את המיים לנוזל קרור ולא נבדוק מיים איזה שבוע ככה ונראה אחרי זה מה מצב מיים

אני יעדכן בהמשך

פורסם

אם המים "נעלמים" לך, גם נוזל הקירור יעלם.

או שיש נזילה שאתה לא רואה את סימניה (לפעמים יש נזילות שנפתחות רק מעל טמפ' מסויימת, למשל), או שיש לך פריצה באטם ראש והמים "נעלמים" לתאי שריפה.

תעשה חיפוש ותקרא, יש הרבה שרשורים על זה. זאת מערכת סגורה, וכל מה שיש בה, צריך להישאר.

פורסם

חזרתי לעדכן

הבעיה הייתה נזילה המרדיאטור שאותה ראיתי אחרי שהחלפתי לנוזל קרור

יום אחרי שהחלפתי ראיתי שורה של מיים מתחת לרדיאטור

החלפתי רדיאטור ב250 שקל וקניתי נוזל קרור חדש ועכשיו האוטו פעמיים נדירות עובר את החצי וזה ממש בקצת כשאני נוסע בעליות קשות עם מזגן. ובשאר הנסיעות הסטנדרטיות האוטו אפילו לא מגיע לחצי.

• תוכן חדש...