Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rainbow

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הרמקולים של החברה הזו?

***********הערת מינהל המערכת:***********

בפעם הבאה שתרשום כזו כותרת, הערות והתרעות יעטפו אותך.

אנא קרא את כללי הפורום, וב"דביק" את כללי כתיבת כותרת.

ההנהלה. תודה.

פורסם

חברת היי אנד

רמקולים מצויינים בסדרות הגבוהות מתומכרים בארץ במחיר גבוה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מעניין אם אלה שכתבו למעלה שהם מצויינים בכלל שמעו אותם.

מצויינים מצויינים, היי-אנד שמאיי-אנד - לא אוהב אותם!

הם חדים מידי - יש להם מיד מדהים אבל הטוויטר שלהם חד מידי לטעמי והמידבאס שלהם פאנצ'י מידי ויבש מידי, במילים אחרות סט גרמני טיפוסי.

בין סט שלושה חלקים של ריינבואו באלוהים יודע כמה לסט שלושה חלקים של מורל בקצת פחות מארבע אלף שקל - אני (באופן אישי כמובן) הולך על המורל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי שאוהב טוויטר של מורל לא יאהב שום סט גם במליון דולר מהחברות הגרמניותו ודומיהן.

לריינבו יש טוויטר חד וחזק כמו MB QUART וכמו HERTZ

מי שלא אוהב טוויטרים חדים לא ימליץ לך עליהם.

למורל יש טוויטר טוב רק אם הוא און אקסיס קח זאת בחשבון.

מלבד זאת מורל אחלה חברה עם אחלה רכיבים אבל לא מתאימה לכל אחד.

ממולץ לבדוק טוב טוב לפני הקניה.

פורסם

לי יש סרכב סט שלהם כבר כחצי שנה בערך.

הSLX DELUXE 6.5"

ביחס למחיר שלהם שצריך לעמוד על 1000 ש"ח בערך , הם אחלה.

יותר נעימים לדעתי מהרבה מורלים למניהם ששמעתי.

הכל שאלה של סט , אוזן , וכו..

לגבי החברה, גרמנית אמיתית , כל המוצרים מיוצרים עלידיהם בגרמניה, ורובם גם מיוצרים ידנית .

ממליץ בחום.

עדיף על חברה כמו מורל.

פורסם

:shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

:shock:

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מי שאוהב טוויטר של מורל לא יאהב שום סט גם במליון דולר מהחברות הגרמניותו ודומיהן.

לריינבו יש טוויטר חד וחזק כמו MB QUART וכמו HERTZ

מי שלא אוהב טוויטרים חדים לא ימליץ לך עליהם..

זה ממש לא נכון. הינה, אני אוהב את מורל, יש לי סט שלהם, אני אוהב את הטויטרים שלהם, אבל תתפלא! ואהבתי מאוד גם סט של הרץ וגם את הפוקל K2P. נו, מה אתה אומר? זה לא אומר שאם אני אוהב מאוד את מורל אז אני לא יאהב את פוקל - בגלל שכביכול האופי שלהם הפוך כמעט.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אני מדבר על הסט הזה:

http://car.rainbow-audio.de/products/details.php?lan=2&pro=1&lin=9&art=231456

האיש מהחנות הסביר לי שהרמקולים עשויים מחומר מיוחד שנועד להעצים את הבאסים,מכיוון שאני לא מתכוון להכניס סאב וופר ואני אוהב מאוד באסים חשבתי שהם יכולים להתאים לי יופי,דבר שחסר לי בקומפוננט ברכב השני שלי של סרווין וגה.

מה גם שהם זכו בכל מיני תחרויות שאני לא יודע אם הן אומרות משהו.

לא יודע אם האיש מחרטט או לא,בשביל זה אתם פה:)

פורסם

.

:shock::shock::shock:

אדי (אתה מוזמן להשמעה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמעתי כמה סטים של ריינבאו ולכולם היה גוון צליל קר וקודח. רמקולים מאוד פלאטים, לטעמי לא כיף לשמוע בהם מוזיקה.

הם יכולים להתאים לטראנסים ולמטאלית, מעבר לזה אני לא רואה להם עוד שימוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי אני חוזר בי מההודעה ואנסח אותה כך.

לטעמי הטוויטר של מורל טוב רק אם הוא און אקסיס. אין לי משהו נגד מורל אני מאוד אוהב את החברה באלמנטים אחרים אבל הטוויטרים שלהם לא מנגנים יפה רוק וזה רוב מה שאני שומע.

רוב האנשים שאוהבים את הצליל של מורל לא יתחברו לאופי שונה של רמקול.

רוב הגרמנים נשמעים דומה כגון MBQ ריינבו הרץ.זה באמת רמקולים שמנגנים הכי טוב רוק ומוסיקה שצריכה טוויטר צורם ולא חם.

תודה על ההזמנות להשמעות אבל כבר שמעתי המון מורל והיחיד שאהבתי זה אצל יחיאל כי הוא און אקסיס.

ושמעתי את הפיקולו טוויטר מעלף, אבל לא למוסיקה שאני שומע.

פורסם

לא סתם לריינבואו יש מוניטין טוב.

אולם, אנחנו תמיד נחזור לאותו הנושא - על טעם וריח אין להתווכח.

רבים כאן לא יאהבו את הסטים הנ"ל, ורבים (שבאמת שמעו וישמעו) יאהבו אותם.

שורה תחתונה: לא קונים כזה סט מבלי לשמוע אותו ולהבין את אופיו.

• תוכן חדש...