Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרה ישנה מאוד - משנת 2001 או 2002 אני חושב

עדיין מותקנים באחד הרכבים במשפחה.

מדובר בסט חביב מאוד עם מיד מאוד נעים ואנושי ובאס עמוק ומלטף.

לטוויטרים יש מריחה קלה סה"כ, לא מדוייקים במילים אחרות, ופירוט סביר ביותר ביחס למחיר.

סט נעים ועדין לאוזן בסיכום - תמורה נהדרת למחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרמקולים הראשונים שלי (בעצם זה כבר היה הזוג השלישי, אבל הם הראשונים שקניתי מכספי :lol:)

אני חושב שהם היו הקנייה הכי טובה שהיתה לי בתחום האודיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם היום מורל חידשה את הסט ומכורת אותו מילניום של שנת 2007 . לדעתי הם זהים לפולס ואף טובים יותר!

הם מגיעים עם קרוס בנוי (כמו תיבה קטנה שמוכנה כבר עם חוטים ) לא צריך לחבר כלום ,

שמעתי אותם בפאסט עם פולס מאחורה ומגבר פאנסוניק .

ממש אהבתי! נשמע ממש יפה.אני ממליץ

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

המורל מילניום באים כעת עם טוויטרים מסוג TW1 , שהם של הפולס [שדרוג משהו של המילניום]

סט של 6.5 עולה בסביבות ה 400 ש"ח.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כדברי אבנר (או גל?), זה נשמע לי כמו NOS :lol:

אין לזה ולו טיפת אזכור באתר של מורל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסט המדובר היה הסט שעליו מורל זכו לפרס "הסאונד הטוב ביותר" לשנת 2001 או 2002 - לא זוכר בדיוק.

הטוויטר המקורי של המילניום היה קצת יותר חד ומדוייק והוא היה נראה זהה בממברנה שלו לסדרת הMT המוכרת לטובה בימינו.

הTW1 חיה שונה לחלוטין - רכה יותר וחמה יותר אבל גם פחות מדוייקת וחסרת פירוט יחסית לסדרת הMT.

זה מסוג הרמקולים שאחריהם קונים יקרים יותר וטובים פחות - לוקח הרבה זמן עד שמוצאים משהו טוב יותר מהם שהמחיר שלו גם באמת מוצדק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בעצמי שוקל לקנות ארבעה סטים של הסט הנ"ל.

מי שצריך לדעת, יודע:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מופיע רק באתר שלך מורל אירופה.

http://www.eltimaudio.com/morel/default2.htm

גם שם לא מופיע השילוב של המילניום עם הטוויטר של הפולס.

נראה לי שבעלי האתר נרדמו בשמירה. מילניום כבר לא מיוצרים ומשווקים כמה שנים :shock:

איתמר.

פורסם

כשאני קניתי את המילניום שלי זה היה לפני חמש שנים וכבר אז הם נמכרו עם הטוויטרים של הTW1

הסיבה לזה היא שהם הפסיקו את הייצור של המילניום והטוויטרים שלהם פשוט נחטפו ולא היה ניתן להשיג אותם יותר, הם נשארו עם סטוק אדיר של מידבאסים וקרוסים והחלו לשווק אותם עם סידרה יותר המונית בשם TW1 ובסופו של דבר הם הוציאו דרייבר מידבאס חזק יותר ב20 RMS ושינו את השם שלו לפולס. לגבי הקרוס, עד כמה שידוע לי הקרוס של המילניום זהה לחלוטין מבחינת הרכיבים לקרוס של הפולס אבל אני לא בטוח בקשר לזה.

הטוויטר של המילניום היה ידוע בפירוש כטוב יותר מהTW1. מבחינת עיצוב אפילו היה לו עיצוב דומה לMT22 - השלוש מוטות האלה שמגינות על הממברנה רק שהוא היה נמכר עד כמה שזכור לי בלי רשתות ובלי מיתקון כ"כ גדול כמו שיש לסדרת הMT.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין מילניום, היום יש טמפו שהחליף את הפולס שהחליף את המילניום.

מדובר על סט באותה רמה בדיוק, למה לעז#$% לקנות ששוכב 5 שנים בחנות מי יודע למה איך וכיצד.

הולכים מוצאים 600 זוזים ורוכשים טמפו.(זה נשמע רע, מזכיר לי את "מיץ-פז" שווה זהב..)

under construction..

פורסם

מה רע במיץ פז?

תאמין לי, רק בגלל זה אני הולך לחתונות.

• תוכן חדש...