Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מהעבודה של אבא שלי הציע פורד פיאסטה שנת 96 1300 ידני.

יד שלישית (ראשונה היתה השכרה והשתיים האחרות פרטיות בתוך משפחה),

לא שאלתי כמה ק"מ עברה - הוא אמר מנוע חדש משנת 2000 (ז"א שתוך 4 שנים המנוע נדפק?).

לא עברה תאונות שפגעו בשלדת הרכב, אך ישנה פגיעת פח קטנה.

בגלל כל זה הוא מציע מחיר 8000 ש"ח (במקום מחירון 13,000), יש טסט כמעט לשנה.

עדיין לא ראיתי את הרכב אך הוא טוען שהוא נראה מצוין הן מבחינה חיצונית והן מבחינה מכנית.

מה דעתכם? האם כדאי לרכוש רכב כזה?

איך בכללי הרכב הזה? האם הוא מתאים לנהג צעיר וחדש?

פורסם

כנראה לפי תיאורך,הרכב עבד קשה מאוד וקרעו אותו בתקופה של ההשכרה אחרת באמת קשה להבין איך הולך מנוע ב- 4 שנים.

אפשרות אחרת היא שהלך באוטו ראש מנוע ואולי במקום לעשות ראש העדיפו להרכיב מנוע מפירוק /יבוא כי לפעמים זה יותר משתלם (בהרבה מכוניות כאשר מורידים ראש במיוחד אחרי קילומטרא'ז גבוה מתברר שהבלוק רקוב/ המרווח בין הרינגים לא טוב ואז צריך אוברול ובמקום לשפץ את כל המנוע שזה תהליך יקר ולא משתלם מביאים מנוע חילופי.

לעצם עניין צריך לבדוק בשבע עיניים את האוטו וזה שהחליפו מנוע לפני 7 שנים לא אומר עליו כלום !.

צריך לבדוק במיוחד עבר תאונתי של הרכבים הללו שחלקם מככבים היום במגרשי המכוניות למיניהם.

לגבי התאמה לנהג חדש הרכב הוא קטן,חסכוני יחסית אבל אינני יודע עד כמה בטיחותי.

אני במקומך הייתי מעדיף לקנות פונטו 97-98 אבל לא ידוע מה התקציב שלך

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני הייתי מוותר

ומחפש אותה פיאסטה

שאפשר להשיג היום כבר לדעתי בסביבות ה-10-11

עם המנוע המקורי שלא עברה השתלות וכאלה

אוטו חמוד אני אוהב

so far so good so what

פורסם

התקציב הוא בסביבות 10-15 אלף ש"ח +-

הפונטו יותר טובה מהפיאסטה? מבחינת בטיחות וחסכון בדלק

אתם חושבים שכדאי לי לרדת מהענין של הרכב הנ"ל? לבטל את הפגישה או שבכל זאת ללכת לראות אותו?

יש לציין שאני הולך לבד (בפעם הקודמת הלכתי עם דוד שלי אבל הוא לא יכול כי הוא עובד) כי אין לי קרוב משפחה שמבין ברכבים.

פורסם

אני לא הייתי הולך

לנו היה בבית גם פונטו 97 שהיה יד ראשונה מהרגע שהגיע מהחברה,

אבל אני אוהב יותר את הפיאסטה.

תעשה סיבוב על פונטו תראה אולי תאהב יותר

הוא מרווח יותר בפנים למשל

תלוי בצרכים...

מבחינת צריכת דלק אני בנסיעות רק בעיר עם הפיאסטה עם מזגן משולב עושה 12 וקצת ק"מ לליטר

so far so good so what

פורסם

שמע אני מוכן לוותר על נוחות הרכב, גודלו והעיצוב החיצוני בשביל לקבל יותר בטיחות, חסכונות ואמינות.

אין לי חברה מועדפת או דגם רכב מסוים שאני רוצה, אני פתוח לכל - במידה וזה עונה על הצרכים שלי +-

לא עשיתי סיבוב עדיין על שום רכב בנזין מאז שעברתי טסט על סיאט טולדו דיזל חזקה. ככה שאני ממש לא מכיר את התחושה של רכבים ישנים כאלה.

פורסם

שמע יש לי ת'רכב הזה בערך 3 שנים והוא פשוט רכב מצוין! התקלות שלו הם אפסיות כמעט וגם אם יש אז החלקים ממש זולים! מה שכן תחפש אולי משו אחר למה זאת נראת קצת מעוכה אבל מבחינת האוטו אני שרדתי איתו 3 שנים בכיף אני גר בצפון וירדתי עם האוטו פעמיים לאילת והוא נוסע מלא ואין לו תקלות! שים לו פילטר פתוח הוא יהיה יותר חמוד :-)

פורסם

יש באוטו-שי פיאסטה למכירה:

פורד פיאסטה

שנה: 1996

נפח מנוע: 1300

מספר בעלים: 3

תיבת הילוכים: ידני

ק"מ: 120000

צבע: כסף

הערות: CLX

מחיר יצחק לוי: ₪13500

מחיר אוטו שי: ₪9000

האם כדאי ללכת לבדוק את הרכב הזה או שעדיף להתרחק מהם כי זה מגרש רכב?

• תוכן חדש...