Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחפש מידע

פשוט הייתי ביום שישי ולא נתנו לנו להיכנס בגלל שצריכים להירשם.

אצל מי ניתן להירשם??

תודה

פורסם

בתקופה בה הייתי יוצא לשם אכן הופעתי ברשימות בגלל היכרות טובה עם מנהל היחצ"נים. אתה בסך הכל צריך למצוא יחצ"ן שלהם, או להירשם באחד הערבים.

בוא ואגלה לך סוד קטן. גם כשלא הייתי ברשימות, כשהסלקטורית שאלה לשמי, אמרתי אותו, היא עשתה עצמה מרפרפת ברשימה, ואז הכניסה אותי ואת חברי. במידה ואתה לא נראה כמו עושה צרות, פשוט תאמר את שמך בבטחון כאילו אתה ברשימה, ולא צפויה בעיה.

עריכה:

יכול להיות שתוכל להשיג אותם ב 050-3145173 או 052-9990005

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא באמת מחפשים ברשימות, בכל אופן רוב הזמן היחצנים מחפשים אותך. ובדר"כ רשום הפלא' שלהם על ההזמנות או הפלקאטים.

אם תרצה, אוכל לעזור לך להשיג מספרים.

משכנתא זה קל

פורסם
לא באמת מחפשים ברשימות, בכל אופן רוב הזמן היחצנים מחפשים אותך. ובדר"כ רשום הפלא' שלהם על ההזמנות או הפלקאטים.

אם תרצה, אוכל לעזור לך להשיג מספרים.

תעביר לי בפרטי

תודה

• תוכן חדש...