Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי בלונדון וחבל על הזמן איזה מכוניות יש שם.

ראיתי את המקלארן F1 (בסוכנות)ו 2 למבורגיני מורצילאגו, בלי סוף פרארי ופורש יש שם כמו מאזדה אצלנו טוב אבל זה בגלל ששם הבוקסטר עולה פחות ממאתים אלף ש"ח

ועכשיו ההמלצות:

א.כל מי שרוצה לראות את מכונית חלומותיו שילך לרחוב פארק לין (park lane)

ממארבל ארג'(marble arch) לאורך כל הרחוב יש סוכנויות רכב של המכוניות הכי יקרות

רולס רויס ,מלארן,פורש,אוסטון מרטין ועוד ועוד.

ב. כל יום ראשון יש בקובנט גרדן(covent garden) אנשים שמביאים את הלנציה שלהם שווה להגיע לשם .הנה כמה תמונות יש לי עוד כמה אבל הם על סטילס אז יותר מאוחר

Image(18).jpg

Image(16).jpg

Image(11).jpg

Image(08).jpg

Image(07).jpg

פורסם

איזזזזזה תמממממונותתתתתתת!!!!

סססליחחחחחההההההה שאנננניי כותבבבב ככככככככה

פשוווווווטטטטטט המקקקקללללדתתת שללייי קצתתתת דדדבייייקהההההההה אאאחחחררררריי התתתתתתמוננוות האאלוו

:D

פורסם

איזה תמונות גבר שיחקת אותה אני מת לנסוע לשם.

תגיד יש שם הרבה אימפרזות מיוחדות למשל יצא לך לראות שם את ה22B או הP1

אם כן אני יתחיל לבכות ברגע שתשלח את ההודעה

פורסם

ידידי להיות באנגליה ולא להביא תמונות של מיני - זה פשע לא ?

אם יש תעלה - אנחנו נשמח

מיני מן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

יש לי מלא תמונות אבל צילמתי במצלמת סטילס רגילה אז עד שאני ישים את הפילים לפיתוח ויסרוק אותם הנה עוד כמה תמונות(כרגע רק תמונות של לנציות)נפלתי לקובנט גארדן במקרה ולא היתה איתי מצלמה אז צילמתי בטלפון{7650}

Image(24).jpg

Image(21).jpg

Image(14).jpg

Image(13).jpg

Image(12).jpg

Image(10).jpg

• תוכן חדש...