Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי של הפיזו 205 ראלי...ושל הנווט שלי שי אסרף...

5:00בבוקר השקמע עם התרגשות באוויר...הרבה זמן שלא עשיתי מרוץ ראלי+נווט חדש+מסלולול לא ידוע, בהחלט התרגשות!!!

6:00 בבוקר במוסך שאפט שאחראים לטיפול ותיקון הרכב ברמה הכי גבוהה אני והגרר גרר חיים כמובן מובילים ציוד כבד

(ואת הרכב ראלי שלי) הכנות אחרונות והרכב על הגרר

7:00 אנחנו בדרך לבאר שבע אני והרכב,שי הנווט מחכה לי בצומת קסטינה תידלוק לרכב ראלי ואוספים את שי...

הבחור מתרגש בטרוף...טוב מרוץ ראשון בחיים אפשר להבין!!!

8:30 מגיעים לאתר מוריד את הרכב מהגרר ונרשמים אצל נועם היימן מארגן המרוץ כל הכבוד נועם...אני ממלמל לעצמי שכבר

היינו כאן וכולם שברו את המכוניות ,נועם מרגיע אותי ואומר לי שטרקטור עבר על המסלול וניקה אותו אני נרגע,מקבלים

ספר דרך עם סימון של המסלול ברור ומפורט ואת מספר 9!!!

9:00 יוצאים לשני סיבובי נוטס להכרת המסלול,שי הנווט רושם כל סיבוב וסיבוב וכל בור...

10:15 סיום הנוטס והמתנה לזינוק,שותים מים ורבה מים חם במדבר

10:40 זינוק סטייג 1 יוצאים חזק, קצת אחרי ההתחלה שי מאבד אותי...אני נוהג בלי נוטס,אחרי קטע די ארוך שי חוזר...אמרנו

כבר התרגשות ובילבול קל סטייג ראשון נגמר בזמן של 7:20 דקות חוזרים לפיץ ומנסים לבדוק איפה טעינו מפני שהנוטס

נרשם סיבוב אחרי סיבוב... לא צריכה להיות בעיה...שי עלה על הטעות הוא דילג על דף!!!

11:30 זינוק לסטייג 2 שוב מזנקים חזק שי מפוקס ויורה את הנוטס...אני מהוסס קצת,בסיבוב שמאלה חזק אני עולה על תלולית חול כדי לחתוך את הסיבוב שהרים את שני הגלגלים השמאליים וגרם כמעט להתהפכות לדימום המנוע ולאיבוד זמן יקר סטייג 2 נגמר בזמן של 7:19 אם לא התלולית....

12:30 זינוק לסטייג 3 יוצאים חזק שניינו מפוקסים נהיגה חלקה הוראות מדויקות של שי,אבל...באמצע הסטייג הקלאץ מסרב

להפריד,שימוש בכוח סביר מכניס את ההילוכים למקום....מה שלא מפריע לסיים את הסטייג בזמן של 7:07 אוי הגיר...

ההילוכים מסרבים להיכנס סופית,רק בהדלקה בהילוך אפשר לנסוע...אני מחליט שעולים לסטייג 4 עם התקלה!!!

13:45 סטייג 4 (אחרון) מחזיק את הקלאץ חזק בפנים והילוך ראשון בפנים בקושי מפריד,זינוק חזק והילוך שני בקושי נכנס

מחזיק את השני כמה שיותר בלי להעביר לשלישי כי כל העברת הילוך זו מלחמה סטייג בעייתי עם כמה טעויות בגלל חוסר

ריכוז בסיום השעון רושם 7:14 לא רע יחסית

סה"כ אירוע מוצלח לי ולנווט...לרכב פחות ,למרות שהמסלול היה חלק יחסית למסלול ראלי אבל עדיין מסלול טכני קשה עם הרבה בורות,אנחנו מרוצים ראשונים בקטגוריה...טוב הינו רק שניים בקטגוריה עד 2000 2X4 אני ונדב שגם סבל מתקלות טכניות!!!

קצת תודות:

תודה לנועם היימן על אירגון מרוץ מצויין (אני אשמח אם תפרסם דף תוצאות וזמנים)

תודה ענקית לנותני החסות שלי פיט סטופ,גרר חיים,סדנט ספויילד,ומוסך שאפט התותחים

בברכה

קובי כהן

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב לכולם,

אחלה אימון היום!ח"ח לנועם היימן ולחבורתו על הרמת אימון מקצועי ומסודר,

יצאנו בהרגשה מאוד טובה מאימון למרות שהיו קצת בעיות אבל חזרנו והצלחנו לעמוד בזמן לסטייגים הנותרים.

כבודם של מועדון מירוצי ישראל במקומו מונח ואני מאד מאד מפרגן להם,אבל אשמח לראות עוד הפקות של נועם היימן

לעמותה שלנו(כי זה תלוי בנו,לא?)ככמות ההפקות של מועדון מירוצי ישראל.

בנוסף אני חייב לציין שהספרון שחולק לנו בהתחלה קנה אותי והראה על מקצועיות וארגון.

אנחנו מצפים לעוד

היה אחלה

צוות גמליאל

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

מה היו התוצאות?

כמה משתתפים?

והכי חשוב...

למה אתה לא לוחץ קלאץ כשאתה מעביר הילוכים, קובי???

סתאם...

כל הכבוד על המלחמה לסיים...

ספר עוד קצת - מה קרה?

איך היה?

המסלול? הארגון?

אלון - שמתגעגע...

נ.ב.

דובי - אתה לא מספר חוויות???

אלון

פורסם

אלון,כמו שכבר ציינתי המסלול היה נקי יחסית, 8 וחצי ק"מ המון סיבובים והרבה בורות אבל עדיין בגבול הסביר , הרכב שלי עבד קשה,קשה מאוד...מה שלא יהיה עם ה- 2X4 הקטנות תמיד זה לא קל הם פשוט עדינות מידי...בעזרת השם נשדרג בקרוב :wink:

בקשר לתוצאות, אז האימפרזה הכי מהירה הגיע בזמן של 6:15 דקות (יובל) אם אני לא טועה...אני מקווה שנועם ישלח את התוצאות המלאות!!!

אני רוצה להודות עוד:

לזאב הצלם שסיקר אירוע זה, ומסקר כל אירוע ספורט מוטורי

לצוות אתר 4X4 הניפלא שמגיע ומסקר כל אירוע מוטורי

וכמובן לשאר הצלמים שהיו באירוע

מחכים לתמונות וסירטונים

בברכה

קובי, שגם מתגעגעה...תפסיק להעלם אלון ותכין כבר רכב

פורסם

לנועם היימן למרשלים ולכול מי שעזר לקיים את האירוע כל הכבוד

היה אירוע יפה ומתוזמן היטב מקצוען אמיתי.

גם לצלם זהב שבזכותו יש לנו תמונות כל הכבוד.

גם ליובל מלמד שהגה כוון ויעץ כל הכבוד

מעתה לדעתי יש להקפיד שתמיד (טרקטור יעבור על המסלול) השבילים

יהיו חלקים זה יוצא הרבה יותר זול מהנה ומביא יותר משתתפים (המכוניות הקטנות)

הערות:יש לבקש לוח עם תוצאות של כול המשתתפים בסיום הסטייג' היכן שהוא נותן

לנו את הזמן.

בלקיחת הרישומים יש להחתים את הנהגים באותו מקום( אוהל אדום)

יש לפרסם את הזמנים סמוך ככול האפשר לסיום האימון.

בכבוד רב

לייט צבי

פורסם

שבת שלום לכולם.

יום חמישי בערב ונדב מודיע לי שהראלי בשישי יהיה בדרום הרחוק, חצרים ומיד צצו לי זכרונות מראלי-קרוס מאובק אי שם בתחילת שנות ה-80 אהוד לביא מנצח את מקצה ה-1000 סמ"ק עם סאאב 96 כחולה ואלון קידר מנצח את ה-1300 עם אלפא-33 לבנה בחסות היבואן, היו ימים.

הצוות החל בארגון כבר בחמישי בערב כשזיו ונדב אחראים על הארגון של הפיג'ו ושאר הציוד ואז הולכים לישון.

שישי בבוקר, ואנחנו עושים פתיחת ציר לכיוון דרום , משאירים את כביש-6 מאחור וממשיכים דרומה, לא לפני שפוגש את רם, הנווט של אלי אלבג בתחנת הדלק.

מגיעים לאזור המיועד ומרגישים משהו באויר ולא, אני לא מתכוון לחום אלא לשלווה.

פוגשים את נעם היימן והצוות שלו והרוגע ממשיך.

לוח הזמנים שאנחנו מקבלים הוא 0900 יציאה ל-NOTES ואנחנו ברכב של איתי הספונסר שלנו מ"אלטרנתיבי" יוצאים לדרך.

חשוב לציין שבחרו לנו קטע של 7.5 ק"מ שכללו כמעט כל אלמנט שיש , רק חסר שהיתה מתווספת עוד איזו שלולית מים או שתיים.

מסיימים סיבוב אחד וממשיכים לשני והכל בסדר גמור.

יובל ומיקי מזנקים ראשונים ואחריהם רמי ואמיר עם האבו-6 - הראשון SPARCO והשני OMP , מעניין.

גם הזמן שלנו מגיע ואנחנו מתקרבים , אחרי קובי ושי עם ה-205 הלבנה, לסוכה הכחולה , מקבלים את הכרטיס ובספירת 5 יוצאים לדרך .

פנייה רודפת פנייה ונדב עובד קשה ליד ההגה של הפיג'ו שמגיבה היטב, מגיבה אפילו מצויין. אני לא מוצא הרבה זמן למנוחה וממשיך להקריא בקצב והנה ישורת הסיום, נדב עם דוושה ברצפה ואנחנו חוצים בטיסה את קו הסיום , מזיעים , רגועים , כייף.

נכנסים מיד לצל וזיו יחד עם אורן מתנפלים על הרכב לבדיקות , צוות מכונאים מיומן ונהדר . לנו, לנדב ולי נשאר רק לשבת בצל וללגום מים.

הזמן לקטע השני מגיע ושוב יוצאים לדרך , מרגישים טוב חוץ מזה שרכבי ההנעה הכפולה כבר "טחנו" את החול לפודרה ולא חשבו עלינו...

בהפסקה בין הקטעים עושים טיפול לרכב וזה הזמן להודות לאיציק בריל והצוות שלו שתרמו לנו מים ירוקים לרדיאטור , תודה רבה !

ולג'קי זית שסייע גם הוא , היה אחלה.

החלטנו לוותר על הזינוק לקטע השלישי בכדי לעשות טיפול שטח לרכב ונעמדנו מוכנים לקטע הרביעי .

הקסדות על הראש ומתחתן הסמרטוט הלבן שלעיתים נראה שהתפקיד היחיד שלו הוא לספוג את הזיעה, סרבל ה-SPARCO רכוס היטב ולמרות החימום שהוא נותן הבטיחות לפני הכל ואנחנו לא מוותרים עליו וגם לא על הנעליים .

המחברת ביד , הידיים של נדב על ההגה והמארשל מזניק אותנו , הקילומטרים נגמרים מהר, מהר מדי ועוד ארוע מסתיים.

לסיכום, לפני שבועיים נהננו מארוע מאורגן למופת של מועדון מרוצי ישראל ואתמול הראה נעם היימן שגם הארועים שלו מאורגנים מצויין. השביל היה מסומן היטב, עמדות מארשלים , כרטיסי זמנים ולוח זמנים שעליו לא היו פשרות (אני יודע כי עמדתי כל הזמן עם היד על השעון ) .

בחירת האזור מצויינת , למרות שרחוקה והאוירה חברים, האוירה היתה שווה את הכל.

מכיוון שהיו רק 2 מכוניות בקטגורייה שלנו הזמנים היו פחות רלבנטיים מבחינתנו אבל את מי שזה מעניין היינו ב-5 שניות בממוצע יותר מהירים מקובי ושי עם ה-205 .

אותנו עניין יותר לתקן את הטעויות שעשינו לפני שבועיים, להתאמן עוד קצת ולצבור עוד ניסיון ואת זה עשינו.

אני רוצה להודות לספונסרים שלנו ובראש ובראשונה ל"אלטרנתיבי" - ביה"ס לנהיגה מתקדמת שתומכים בנו ללא עת כל הזמן ולאיתי אלון באופן אישי שטרח להתעדכן בשלט רחוק מה מצבנו .

כמובן לאלו שסייעו לנו עם הפיג'ו - יוסי שצבע לנו את הרכב ואהרון , מס'-1 בכיווני פרונט .

לצוות הנהדר שלנו שדואג כל הזמן שהכל יתקתק זיו ואורן וכמובן לליאור, אח של זיו שתורם את העגלה שלו בכל פעם שאנחנו צריכים.

הדבר היחיד שהיה חסר לי בראלי הזה היו הבנים שלי, שלראשונה לא הגיעו איתי .

יותם מתארגן לטקס סיום חטיבת הביניים שלו והחליט שבנות יותר חשובות ממני...ואביתר שהתכונן לטריאתלון ת"א , עשה אותו היום כמו ענק עם חיוך על הפנים .

מתי אמרתם הפעם הבאה ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי, אין מילים!!!

לכל העוסק במלאכה, כל הכבוד!!!

תודה רבה לזיו - האיש הטכני של אלופי עולם!!!

תודה לאורן המכונאי שהגיע בהתראה קצרה מאוד (פחות מ24 שעות) ותרם המון!

תודה לדובי הנהג משנה הטוב בעולם שממשיך להשתפר ולהשתפר ולהשתפר!!!

היה מצויין הציפייה לחלקים שיגיעו מצרפת רק הלכה וגדלה אתמול!!!

תודה ע-נ-ק-י-ת לכל הספונסרים שמאפשרים את השתתפותי באירועים

אלטרנתיבי יוצרים תרבות נהיגה, תודה אישית לאיתי אלון!!!

רוני כהן "שיטת רביב למצוינות בספורט" על התמיכה!

יוסי צמח פחחות וצבע בני ברק על הצבע

מכון אהרון א.ת. סגולה תודה תודה על היחס האישי, המוכנות והעזרה!!!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מכיוון שהיו רק 2 מכוניות בקטגורייה שלנו הזמנים היו פחות רלבנטיים מבחינתנו אבל את מי שזה מעניין היינו ב-5 שניות בממוצע יותר מהירים מקובי ושי עם ה-205 .

אותנו עניין יותר לתקן את הטעויות שעשינו לפני שבועיים, להתאמן עוד קצת ולצבור עוד ניסיון ואת זה עשינו.

לא יודע אם זה כל כך מדוייק כי אני לא יודע את הזמנים של 2 המקצים האחרונים שלכם. ב2 המקצים הראשונים הזמנים אכן היו לא טובים בגלל דברים שמוזכרים למעלה. אבל, וזה אבל גדול, במקצה השלישי נתנו זמן מצוין של 7.07. וברביעי 7.14 בלי קלאץ'.

אני רוצה להגיד תודה ענקית לקובי, שתמך בי לאורך כל הדרך באימון הרשמי הראשון שלי, קובי אתה מלך.

כמו כן אני רוצה להודות לדובי, שעזר לי באירוע ולפניו עם טיפים ודברים שצריך לדעת.

למרות שהאירוע היה הראשון שלי, אני מאוד, אבל מאוד נהנתי.

היה אווירה מאוד רגועה באיזור, אווירה מצויינת לאירוע ראשון שכזה. על המסלול האווירה הייתה אחרת, המסלול כפי שכבר נאמר, הכיל כמעט כל אלמנט שיש, עבודה אינטנסיבית של נווט-נהג, מסלול מאתגר מאוד ומהנה.

שמחתי להכיר משפחה שלמה של ספורטאים, כולם היו מאוד נחמדים.

לי אישית היה מדהים.

ניפגש באירוע הבא.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

בקשר לתוצאות, אז האימפרזה הכי מהירה הגיע בזמן של 6:15 דקות (יובל) אם אני לא טועה...אני מקווה שנועם ישלח את התוצאות המלאות!!!

בברכה

קובי, שגם מתגעגעה...תפסיק להעלם אלון ותכין כבר רכב

תיקון קטן קובי, אתה יודע נלחמים על כל שניה.

הזמן המהיר ביותר הוא 5.51:50 של יובל באיפרזה.

את הסטיג הראשון ללא נוטס סיים יובל בזמן של 6.15

הסיבה שהסטיג הראשון התבצע ללא נוטס היא ,שהנווט

רצה להבין אם ישנה חשיבות לנווט או לא. :wink:

פורסם
...הסיבה שהסטיג הראשון התבצע ללא נוטס היא ,שהנווט

רצה להבין אם ישנה חשיבות לנווט או לא. :wink:

מיקי

בוא נפתח לרגע את הנושא הזה .

תיאורטית , עד כמה חשיבות הנווט , לפחות בראלי כמו אתמול, משחקת תפקיד ?

כאילו , אם אנחנו לוקחים לרגע את ההערה שלך ברצינות , נראה הגיוני הפרש הזמנים הזה ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לפי מה שזכור לי עשו פעם ניסויי כזה עם נהגי WRC

עם הנוטס הנהגים הורידו 25% לערך מהזמנים ללא נוטס!!!

דובי, עם ניווט טוב כמו שהיה לי אתמול, בדיעבד אפשר לנסוע כאילו אתה גר על המסלול כמה שנים! אחרי שהנהג יודע להכין נוטס טוב והנווט מאומן ויודע לעשות את העבודה כמו שצריך הבעיה היחידה היא הבטחון, דבר שהולך ומשתפר מזינוק לזינוק!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

תיקון טעות רווחת

נהג לא מכין "נוטס", רק נווט מכין! נהג רק נוהג, הקראת הדרך לפי נהג הופכת את הנווט לחסר חשיבות.

בדרך זו הצוות תקוע ואינו יכול לפרוץ ולשפר, הנווט הוא טייפריקורדר וזו הטעות הגדולה ביותר של מתחילים.

ביום שהנווט יכתוב לבד את הנוטס,ואתה כנהג רק תתקן בשוליים, תוכל להגיד:אני עכשיו נהג ראלי.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

שלום לכולם,

נהנתי מאוד לעבוד עם הצוותים אשר התחרו/התאמנו אתמול. הצוותים התנהגו יפה מאוד (רשום בסיכום) והאוירה היתה מאוד דומה לליגת הראלי רייד, דבר אשר לא היה לפני מספר שנים, אז ארגנתי 3 מרוצים לעמותה...

הצוותים הראו רצינות בעבודה, נראה שיפור מתמיד בזמנים ופשוט היה כיף.

לדעתי חשוב מאוד להמשיך להתאמן באופן סדיר, נראה שהרבה צוותים לא מספיק משופשפים במקצוע, כולל הרכבים.

נתראה בשמחות, תמשיכו ככה.

אנסה לצרף את קובץ הסיכום, כאן.

תודה,

נעם הימן.

סיכום 15.6.07.doc

• תוכן חדש...