Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניניו בטוח יוכל לתת תשובה... שכן אני מבין ששמך הפרטי הוא חשמל ושם משפחתך הוא ניניו...

אבל אחרי ההלצה אני בטוח שגם דני זומרשטיין יהיה לי לנכס...

אם כן כך...

בשנה שעברה התקנתי אזעקת רב בריח פשוטה MVP 370 שבא הגאון שהתקין חיבר את הדלתות ואת המכסה מנוע לאזעקה

ונכון לעכשיו ברגע דריכת האזעקה אם אחד מהנ"ל נשאר פתוח או נפתח האוטו צועק...

אבל!!!! הבגאז' לא...

אני רוצה לחבר את האזעקה לחוט שמזין חשמל לנורה שבתא המטען וככה אם יפרצו את תא המטען האור ידלק וככה גם האזעקה באם הייתה דלוקה...

האם זה מסובך? האם כיוונתי גבוה מרמתי? אני לא טכנאי או איש מקצוע אבל יש תושיה בידיים ובשכל...

אם תגידו לי ללכת לחשמלאי אני לא אתווכח אבל אם יש אפשרות לחסוך את ההוצאה אני תמיד בעד...

תודה מראש, :wink:

נמרוד

פורסם

הדרך הכי פשוטה והכי נפוצה לחבר בעזרת חוט בודד את לחצן הדלתות עם אור תא המטען.

חיסרון: עם פתיחת תא המטען יידלק גם האור בתא הרכב.

פורסם
בשנה שעברה התקנתי אזעקת רב בריח פשוטה MVP 370 שבא הגאון שהתקין חיבר את הדלתות ואת המכסה מנוע לאזעקה

ונכון לעכשיו ברגע דריכת האזעקה אם אחד מהנ"ל נשאר פתוח או נפתח האוטו צועק...

אבל!!!! הבגאז' לא...

אני רוצה לחבר את האזעקה .............

.........אם יש אפשרות לחסוך את ההוצאה אני תמיד בעד...

תודה מראש, :wink:

נמרוד

לחסוך?-- כן, גש למתקין ושיחבר ללא תוספת עלות.

מקובל שהתקנת אזעקה תכלול הגנת פתחים ומכסים (פתחים = כל הדלתות, מכסים= מכסה תא מנוע ותא מטען) כבסיס לשאר נתוני המערכת.

כאמור,--כל שנותר לי להמליץ לך, הוא לחזור למתקין ושיתקין לך זאת ללא תוספת תשלום.

באם סיכמת איתו עת ההתקנה שלא יחובר לתא המטען, אז אין לך לבוא אליו בדרישה כזו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לחסוך?-- כן, גש למתקין ושיחבר ללא תוספת עלות.

מקובל שהתקנת אזעקה תכלול הגנת פתחים ומכסים (פתחים = כל הדלתות, מכסים= מכסה תא מנוע ותא מטען) כבסיס לשאר נתוני המערכת.

כאמור,--כל שנותר לי להמליץ לך, הוא לחזור למתקין ושיתקין לך זאת ללא תוספת תשלום.

באם סיכמת איתו עת ההתקנה שלא יחובר לתא המטען, אז אין לך לבוא אליו בדרישה כזו.

בברכה

דני

+1

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני בפולו חיברתי בחוט אחד מדלת אחורית לנורה בבגז' 10 דקות עבודה ושיהיה לך פיוז נוסף ליתר בטחון ...

• תוכן חדש...