Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש לקבל המלצות לנגן DVD בלבד (ללא רדיו, מסך וכו'), מה שנקרא "גולם", כדי לחבר אותו למערכת מקורית ברכב.

אין חשיבות לתקציב אך יש חשיבות למגוון הפונקציות (יותר פונקציות - יותר טוב).

אפשרות התקנה בכל מקום ברכב (נסתר) והפעלה ע"י עינית לשלט ו/או מגלגל ההגה.

מנגנון למניעת קפיצות ודילוגים - שעובד!

רצוי ללא מתאמים נוספים (חיבור אחד ל- HU המקורי שברכב).

מי שיש לו מכשיר כזה או מי שמכיר או ראה, אנא רשמו את הדגם ואת החברה המייצרת, או הפנו אותי לקישור מתאים.

בתודה מראש,

משה

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

מדובר בטויוטה פריוס.

המכשיר המובנה הוא רדיו דיסק (ללא MP3) והחלק שבו אני מעונין הוא אותו "גולם".

מערכת השמע תכלול בנוסף גם סט קומפוננט, סאב "10, מגבר 4 ערוצים ואביזרי עזר (כולם באיכות גבוהה).

המידע בו אני מעונין הוא רק לגבי מכשיר ה- DVD (אותו "גולם" שמעביר את האותות למערכת המובנית ומשם זה עובר למערכת האיכותית).

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

לפי דעתי אין לך כניסה של אודיו במערכת המקורית אבל אם יש אז אני יכול להמליץ לך על דיוידי של DMAX ככה נקראת החברה תתעניין ותראה...

פורסם
לפי דעתי אין לך כניסה של אודיו במערכת המקורית אבל אם יש אז אני יכול להמליץ לך על דיוידי של DMAX ככה נקראת החברה תתעניין ותראה...
מה זה השם הזה לעזזל?

לפותך התרד איות ויש המון מחשירים בשוק היום שהם נגני DVD אתה אמור לבחור מה שהכי מתאים לך מיבחינת הרכב יש המון דגמים יש חצי דין .יש דין .ויש דין וחצי . השאלה מה מתאים ברכב שלך מיבחינת מיקום שהיה לך נגישות נוחה למכשיר ומה שכן להוסיף אצלך ברכב זה מתאם AUX למכשיר המקורי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

באמת לא מצאתי את החברה DMAX...

עשיתי חיפוש של נגני DVD ויש מספר דגמים, אלא שרציתי דעה של מי שיש לו או שמכיר דגמים שיכולים להתאים. אשמח לקבל הפניה לדגם מסוים כדי שאוכל לבדוק אם הוא מתאים לי.

למשל, מצאתי את הדגם הבא: נגן DVD מסוג ומתוצרת DRAGON FLY - D5570/NX7140 אשר ניתן לחיבור למערכת מקורית מובנית (גם לכזו הנשלטת מההגה), עם מתאם FM פנימי, כניסת AUX קדמית, כניסות USB ו- SD, כולל טיונר ל- TV, קורא את כל הפורמטים (כולל DIVX), בולמי זעזועים חזקים, ניתן להתקנה בכל מקום ברכב (עם עינית לשלט רחוק) - וכל זה במחיר של כ- 850 ש"ח.

האם מישהו מכיר את הנגן הנ"ל והאם כדאי ללכת עליו? (מבחינת התכונות הרשומות הוא עונה על כל מה שאני מבקש).

אם מישהו מכיר מכשיר דומה לנ"ל, אנא אמרו באיזה דגם מדובר, כדי שאוכל לבדוק אם הוא מתאים לי.

תודה.

משה ג.

פורסם

DVD גולם הוא תחום מאוד רחב.

ישנם את כל ה"שמות" שהם גם יקרים.

אם אתה לא מעונין להשקיע הרבה כסף( ואתה אומר שיש לך איכות ברכב)

אז אני מצטרף לקודמי שהגולם הזול והטוב שקיים בשוק הינו D- MAX.

המחיר שלו גם סביב ה800-1000 ש"ח.

אבל אם כל המערכת שלך איכותית וטובה כמו שאתה טוען אז למה ליפול בקטנות??

תשקיע!!!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תודה, עופר.

ראשית, אני מוכן להשקיע... אז תן לי בבקשה שמות של נגנים, חברות, דגמים, ואני אבדוק (גם של חברות יקרות, כדבריך).

אני אנסה למצוא שוב את D-MAX אבל אם יש פירוט יותר מדויק, זה יעזור.

משה

משה ג.

פורסם

לגבי החברות זה פשוט להכנס לאתרים שלהם ולבדוק מה הכי מתאים לך.

פיוניר JVC קנווד אלפין קלריון וכו'.

אם תרצה דבר איתי יום ראשון ואני יעשה לך את כל שיעורי הבית כולל מחירים.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לפותח התרד פשוט תזכור הזול עולה ביוקר ותזכור את זה ממש טוב עם אתה הולך לקנות DMAX וחבריו אין חברה כזאתי זה סתם מוצר מדבקה אתה רוצה לראות למה הבחור התכוון שהמליץ לך

http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Multimedia&DB254941=254952

תתחדש

אני יודע שמה שהמכשיר מציע כמו קורא DIVX והמחיר הנחמד מושך את העין אבל חבל שתצטער בהמשך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
לפותח התרד פשוט תזכור הזול עולה ביוקר ותזכור את זה ממש טוב עם אתה הולך לקנות DMAX וחבריו אין חברה כזאתי זה סתם מוצר מדבקה אתה רוצה לראות למה הבחור התכוון שהמליץ לך

http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Multimedia&DB254941=254952

תתחדש

אני יודע שמה שהמכשיר מציע כמו קורא DIVX והמחיר הנחמד מושך את העין אבל חבל שתצטער בהמשך

+1 ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני לא כ"כ מבין על מה אתה מדבר בדיוק , אבל בעולם הסאונד יש חברות שעושות ר"ד שמורכבים ממה שנקרא טרנספורט דהיינו כול הדברים הקשורים להרצת הדיסק וחלק אחר שמטפל בכול החלק הדיגיטלי והאנלוגי של היציאה .

אם אתה מתכוון שאתה צריך מעין טרנספורט כזה , אתה חייב משהו טוב . לא ידוע לי על טרנספורט לרכב אבל אולי יש כאן מומחים שיודעים יותר ממני .

רצוי יותר שתנסה להסביר למה אתה צריך טרנספורט לבד

בברכה יהודה

פורסם

ליהודה,

אני מניח שהשאלה מופנית אלי, אבל מכיוון שיש עוד חברים שמגיבים ואפילו סוטים במקצת מהנושא שבכותרת, הרי כדאי לציין למי מופנית ההודעה או השאלה.

ועכשיו לתשובה:

יש לי ברכב מערכת מובנית מקורית ויש מסך מגע הקשור למערכות שונות ברכב וכן למערכת השמע שמותקנת בו.

המערכת המקורית אינה מספקת עבורי ומכיוון שאינני מתכוון להחליפה אלא להשתמש בה, הרי שבכוונתי להוסיף את החלקים הנדרשים.

אחד מהחלקים האלו הוא אותו מכשיר DVD ("גולם") שכל מה שהוא עושה זה להעביר את החומר המצוי על התקליטור / התקן אחר למערכת המובנית ומשם לשאר חלקי המערכת (מגברים, רמקולים וכד').

ולכן מה שאני מבקש הוא הצעות לאותו נגן DVD, שיהיה אמין ומאיכות טובה. ליתר דיוק, אני לא מתכוון לחסוך כמה מאות שקלים אלא ללכת על הטוב ביותר בקטגוריה זו.

לא מדובר על רדיו דיסק אלא רק על הנגן עצמו. לכן אינני מעונין בהצעות של מכשירי רדיו דיסק המכילים את האופציות של כל הפורמטים וכן אינני מעונין במכשירים הבאים בתוספת מסך (אינני זקוק למסך).

משה

משה ג.

פורסם
ליהודה,

אני מניח שהשאלה מופנית אלי, אבל מכיוון שיש עוד חברים שמגיבים ואפילו סוטים במקצת מהנושא שבכותרת, הרי כדאי לציין למי מופנית ההודעה או השאלה.

ועכשיו לתשובה:

אחד מהחלקים האלו הוא אותו מכשיר DVD ("גולם") שכל מה שהוא עושה זה להעביר את החומר המצוי על התקליטור / התקן אחר למערכת המובנית ומשם לשאר חלקי המערכת (מגברים, רמקולים וכד').זה נקרא טרנספורט . השאלה היחידה היא למה דווקא טרנספורט ולא את היציאה ? כלומר אני מניח שאתה רוצה את המערכת הקיימת כי היא שולטת בהרבה תפקודים שאתה צריך , וכנראה אי אפשר לעקוף אותה . אבל היא הרי קוראת דיסקים לא כן ? אז אם כך למה לא למצוא מישהו שיוציא לך יציאה החוצה ואליה תחבר את החלק האנלוגי/דיגיטלי?

משה

כי אתה צריך להבין שמה שקובע את איכות הסאונד זה יותר החלק יציאה . אם אתה תקח טרנספורט אתה מקבל את אותה איכות סאונד שהמערכת המובנית נותנת ורק הוצאת כסף . אז אני עדיין לא מבין למה לך ?

בברכה יהודה

פורסם
כי אתה צריך להבין שמה שקובע את איכות הסאונד זה יותר החלק יציאה . אם אתה תקח טרנספורט אתה מקבל את אותה איכות סאונד שהמערכת המובנית נותנת ורק הוצאת כסף . אז אני עדיין לא מבין למה לך ?

יהודה,

סלח לי על בורותי בנושא החיבורים (יציאות, כניסות וכד')...

אנסה להגדיר את הבעיה שלי ואז תציע פתרונות (תשתדל במונחים שחובב יכול להבין):

- יש לי רדיו דיסק מובנה ומקורי שאינני מתכוון להוציאו.

- הפעלת הרדיו דיסק היא ע"י כפתורים, מסך מגע, מגלגל ההגה (חלק מהפונקציות).

- הרדיו דיסק הזה (המקורי) אינו תומך ב- MP3 ובשאר הפורמטים.

- בהנחה של- HU המקורי יש יציאה / כניסה (יש אופציית AUX) אז אני מעוניין לחבר אליו נגן DVD ("גולם") שינגן לי תקליטורי MP3 וכן תקליטורי DVD לצפייה על המסך הקיים ("7).

ועכשיו, איזה מכשיר אני צריך והאם אני צריך התקן נוסף כלשהו?

משה

משה ג.

• תוכן חדש...