Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יהודה,

סלח לי על בורותי בנושא החיבורים (יציאות, כניסות וכד')...

אנסה להגדיר את הבעיה שלי ואז תציע פתרונות (תשתדל במונחים שחובב יכול להבין):

- יש לי רדיו דיסק מובנה ומקורי שאינני מתכוון להוציאו.

- הפעלת הרדיו דיסק היא ע"י כפתורים, מסך מגע, מגלגל ההגה (חלק מהפונקציות).

- הרדיו דיסק הזה (המקורי) אינו תומך ב- MP3 ובשאר הפורמטים.

- בהנחה של- HU המקורי יש יציאה / כניסה (יש אופציית AUX) אז אני מעוניין לחבר אליו נגן DVD ("גולם") שינגן לי תקליטורי MP3 וכן תקליטורי DVD לצפייה על המסך הקיים ("7). המקורי הוא DVD ? כי אם לא מדוע המסך ? כי אני לא בטוח שDVD שנכנס בAUX יכול לתת שידור ווידאו למסך אחר . אני חושב שאת זה תשאל מישהו אחר בזה אני כבר לא מבין

ועכשיו, איזה מכשיר אני צריך והאם אני צריך התקן נוסף כלשהו?

משה

מה שאתה צריך זה ר"ד/DVD עים יציאה PRE OUT (אנני יודע איזה מכשירים תומכים בזה ) ואז מהיציאה הזו אתה מחבר RCA לכניסת AUX שלך ומקבל את הפורמטים הנדרשים . הבעיה בDVD זה שאתה צריך גם יציאת ווידאו (ואני לא מכיר בוידאו מה היציאות הדרושות ) ואפשרות כניסה כזו במכשיר הקיים שלך . ממש לא בטוח שיש לך את זה .

אתה חייב למצוא מישהו מקצועי שיכול לפתוח את המכשיר או שמכיר אותו ויאמר לך אם יש כניסות כאלו . ואז פשוט לחפש DVD עם היציאות האלו . כאן זה כבר לא משנה במיוחד האיכות כי אתה מוגבל ע"י האיכות של הר"ד המקורי שלך , שאני מניח שהיא בסדר אבל לא משהו לכתוב עליו הבייתה אם אתה מבין מה שאני מתכווין

בברכה יהודה

פורסם

מדובר בטויוטה פריוס (רכב היברידי).

מה פיספסת?

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

טוב, תודה על התשובה.

כשאתה אומר מתאם AUX לרכב הזה, למה אתה מתכוון.

תן פרטים בבקשה: מהי היחידה הזאת? האם קיימים סוגים שונים של מתאם כזה והאם זה משנה את האיכות? האם מתאם AUX עושה משהו לאיכות? האם המתאם יאפשר לתפעל את ה"גולם" דרך מסך המגע ו/או גלגל ההגה? האם מתקין מקצועי ידע לעשות את התיאומים הנדרשים ברכב כמו שלי?

ושאלה נוספת: לגבי רכיבי המערכת האחרים (מגברים, קומפוננט, סאב) - האם אצטרך מנחת?

תודה,

משה

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

כן מתאם מיוחד לרכב שלך זפציפית ולא אתה לא תוכל לשלוט על הDVD דרך הHU או המסך טץ שלך המקורי שליטה על הווליום כן אבל לא יוטר מיזה לגבי המגברים או להוצי RCA מהקדם מגבר או להתחבר על היציעות של הרמקולים האחוריים הסיבה לכך זה בגלל שהרמקולים הקידמים של באים כבר חטוחים דרך המגבר המקורי בצורת בי אמפינג ברכב הנ"ל רק מתקיין מיקצועי נקודה .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

תודה.

א. לגבי מתקין מקצועי - יש, וההתקנה תהיה מקצועית ואיכותית (כולל רכיבים מהרמות הגבוהות של היצרנים הטובים וכולל איטום מקצועי כנדרש).

ב. מה לגבי 3SIXTY.2 של רוקפורד - האם יש אפשרות ויתרון (באיכות) בהוספתו למערכת השמע? האם הוא בא בתוספת או במקום חלק אחר?

ג. האם נגן ה- DVD יוכל להיות מתופעל מגלגל ההגה?

ד. אני מבין שצריך מתאם מיוחד. האם יש המלצה ספציפית?

משה ג.

פורסם
תודה.

א. לגבי מתקין מקצועי - יש, וההתקנה תהיה מקצועית ואיכותית (כולל רכיבים מהרמות הגבוהות של היצרנים הטובים וכולל איטום מקצועי כנדרש).אולי בגלל טעויות כתיב של יחיאל לא הבנת , אז אני אחזור . אתה צריך מתקין מקצועי שמתמצא ברכב הספציפי הזה כדי שתוכל להוציא יציאה למגבר/רמקולים אחרים . כי המכשיר שיש לך כבר חותך את הרמקולים לBIAMP

ב. מה לגבי 3SIXTY.2 של רוקפורד - האם יש אפשרות ויתרון (באיכות) בהוספתו למערכת השמע? האם הוא בא בתוספת או במקום חלק אחר? לפני שתמצא דרך לעקוף את החיתוך של היחידה המרכזית שום דבר לא יועיל לך

ג. האם נגן ה- DVD יוכל להיות מתופעל מגלגל ההגה? לא

ד. אני מבין שצריך מתאם מיוחד. האם יש המלצה ספציפית?

המתקין שיודע ויכול לטפל ברכב כנראה יהיה לו מתאם . תבדוק לגבי מתקינים מעולים ותראה למי יש נסיון עם הרכב הספציפי שלך

בברכה יהודה

• תוכן חדש...