Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי צחי.

אני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי. התקציב שלי הוא עד כ 18,000 ש"ח. +ביטוחים כ4,000 ש"ח. חשוב לי שלא יהיו הרבה הוצאות נוספות על תחזוקה.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעה של אדם אחד (אני). אין לי צורך במקום רב למטען.

חשבתי לקנות פיאט פונטו - טורבו דיזל שנת 2000. כמה רכב כזה צפוי לבלות במוסך? יש לי הצעה לקנות רכב כזה שעשה 170,000 ק"מ ב17,000 ש"ח האם זו הצעה טובה? (במידה ואבדוק את הרכב במכון והוא ימצא תקין)

התלבטות נוספת היא האם לקנות רכב דיזל בכלל. אני רוצה להרגיש חופשי לנסוע כמה שארצה בלי לחשוב כל הזמן על הוצאות הדלק מצד שני אני לא בטוח שאסע מספיק כדי שדיזל ישתלם. אני מעריך שאסע כ40 ק"מ במממוצע ליום (5 ימים בשבוע) הרוב בכביש בין עירוני בין מעלה אדומים לי-ם.

חשבתי גם על רנו מגאן

ועל סוברו ג'אסטי עם אני הולך לכיוון של בנזין.

ראיתי גם המלצות לאיבזה ופג'ו 106 או 205

בקיצור לי אין הרבה מושג

אשמח להוסיף עוד פרטים שרלוונטים לדעתכם לצורך המלצות

תודה רבה

צחי.

פורסם

שלום

ברצוני להוסיף עוד שאלה:

האם יש חברת ביטוח שמחיריה לגבי רכבים מהסוג שהזכרתי קודם עדיפים על שאר החברות?

תודה

צחי.

פורסם

כמות נסיעות כזאת אינה מצדיקה רכישת רכב דיזל שאגרת הרישוי שלו יקרה יותר ובדרך כלל תחזוקתו גם יקרה יותר.

לדעתי פונטו בנזין תתאים לך יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בשביל בערך 10K בשנה אין טעם לקנות דיזל.

הרכבים הקטנים לדוגמת קליו עם מנוע 1.4 פונטו 1250 עושים בערך 1-14-15 בין עירוני. תחפש לך משהו דומה.

דיזל לק"מ שלך לא משתלם.

פורסם

התיעצתי עם אנשים. וקיבלתי עצות סותרות

אחד אמר שהרכב שלדעתו הכי מתאים זה פיאט פונטו. שלא עושה כמעט בעיות ואינו דורש טיפולים מיוחדים.

השני אמר שהפיאט יבלה רבות בטיפולים ואני אכפיל את ההוצאה בשנה

מי צודק?

תודה.

• תוכן חדש...