Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסוי בשבילך דוד , קח חתיכה ושים על הדוד האחורי של הרכב אחרי נסיעה ארוכה.

סיכוי גדול שהוא יימס די מהר.

ללהבת גז לא צריכה להיות בעיה.

פורסם
דוד , "רדיאטור רחובות" נמצא במקרה ברחוב משה יתום באזור תעשיה ?

כן.

kd2, במקרה נפלת על אדם (אנוכי ) שיש לו 6 סוגי מבערים מהגדול ביותר ועד למבער במיצית כיס, שגם איתה אפשר להמיס בדיל. אני מדבר איתך על נחושת וכסף ואתה עונה על בדיל. הנסיון שהצעת קטן על הנסיון שיש לי בנושא.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אתה כתבת

אם אתה מתכוון לזה שבתמונה, לא מאמין שתוכל לבצע איתו הלחמת כסף או נחושת. בקושי תוכל לבצע אינוך (לא הלחמה)

עם בדיל.

דוד.

ועניתי לך בהתאם בקשר לבדיל שהרי זה מה שכתבת , אם אתה טוען שאין סיכוי להלחים כסף עם מלחם כזה מה מבדיל אותו ממלחם 330 גרם ( של מתקיני מזגנים למשל, לא OXY )?

אשמח ללמוד מהניסיון שלך.

פורסם

לא הבנתי את תגובתך האחרונה(נראה שלא באשמתך). מתקיני מזגנים משתמשים בברנר שבתמונה, אני משתמש בו גם לפחחות רכב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני מדבר על מלחם בבקבוקון אחד בלי חמצן.

כשמלחימים נחושת / פליז בעיקר בצנרת משתמשים בו גם אינסטלטורים.

מבער גז נטו עם פיה קטנה להלחמה.

פורסם

רוב הרדיאטורים הם בעלי דודי פלסטיק, שעגונים למקומם ע"י לשוניות אלומיניום שהם חלק ממבנה הרדיאטור עצמו.

הפתיחה או הסגירה אמורה להתבצע ע"י כלי מיוחד שמיישר או מכווץ את הלשוניות. בין דודי הפלסטיק לרדיאטור קיים אטם גומי.

לאחר פתיחת דוד אחד או שניים, מעבירים חוטר ארוך ודק בכל מעבר ומעבר של הרדיאטור עד לניקוי מושלם של המעברים, לעיתים גם מקנחים בניקוי עם לחץ קיטור (ג'רניק)- סוגרים ובודקים נזילות בתוך אמבטיית מים, בדומה לאיתור תקר בצמיג.

פורסם

כן דוד מדובר על משהו דומה ( הראש יותר קטן וצמוד למיכל שלרוב הוא חד פעמי ולא ברזל ).

משמש גם להלחמות אצל צורפים ותכשיטנים.

פורסם

דוד , אתה צודק , בררתי את העניין ואכן החומר שהשתמשתי בו להלחמה היה מה שנקרא PLUMBER SOLDER ולא פליז/נחושת

מדובר על סגסוגת של כסף /נחושת/בדיל ועוד מתכות הניתכת (תלוי בהרכב ) בין 450 ל700 ולכן אפשרי להמיס אותם עם מבער MAPP ללא חמצן.

אני מעוניין לרכוש ברנר לחימום/ הלחמה כמו שהצגת פה בתמונה של הברנר של אנשי מיזוג האויר( פרופן/חמצן-אצטילן/חמצן-MAPP / חמצן )

הבנתי שהמחירים הם סביב ה1000 ש"ח לערכה חדשה( הקטנות ביותר, אין לי צורך ביותר )

דוד אתה מכיר מישהו באזור הדרום שמתמחה בערכות האלו ( חדש ומשומש )?

מישהו אחר מכיר?

• תוכן חדש...