Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני אתחיל ואומר שמי שלא נראה לו אז שלא יעקוץ אלא פשוט לא יענה אני יודע שזה רעיון קצת שטותי ונראה כמו משחק או שעשוע אבל אני מעוניין לשמוע דעות ולכן אני כותב..

אז ככה יש לי רמקולים קדמיים של פיוניר 4" אלה:

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EC1011

כמו שאתם רואים הם קטנים ולא יכולים לתת באס במיוחד לא שהם מותקנים מתחת לדשבורד

אז חשבתי לבנות לכל אחד מהם תיבה קטנה לא גדולה מדי...השאלה אם זה יתן משהו ואפילו משהו קטן ? יש סיכוי שזה ישפר צלילים נמוכים ? יפגע בצלילים גבוהים ?

תודה על ההתייחסות...

פורסם

כללית הרעיון יכול להיות נחמד, זה בעצם דומה לבניית פודים על הדש כפי שתואר פה בפורום מספר פעמים. לי גם יש אותה הבעייה(סוזוקי סוויפט), אבל אם כבר בנייה אז עדיף לרמקולים של 5 ורבע או 6 וחצי ועדיין זה עסק די יקר. תיבות פשוטות גם לא יראו טוב היכן שלא תתקין אותם. אופציה נוספת היא להשתמש ברמקולים 4" הניתנים להגברה ולהגביר אותם עם מגבר. כלומר הם צריכים להיות דיי איכותיים וצריך כמובן להתקין מגבר. אני מניח שרמקול כזה שיקבל בסביבות 50 וואט RMS יוכל לספק סאונד סביר (יקבל גם החזרים מרצפת הרכב) מקדימה אם כי לא יותר מזה. כמובן שיהיה עדיין צורך להשלים עם 6*9 מאחור או סאב קטן.

• תוכן חדש...