Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...יום טוב לכולם

אמא שלי חובבת מוזיקה ושומעת הרבה רדיו 100FM וחכו'

ויש לה באוטו רדיו ו2 רמקולים קידמיים והיא מתלוננת על כך שלא שומעים חזק ויפה ושזה עושה רעשים ואין קליטה ברדיו

אז היא מחפשת מערכת (MP3 רדיו דיסק) + רמקולים

רציתי לדעת אם יש משו באיכות טובה ממש בזול (סביבות ה 500 ש"ח) או שעדיף לי ללכת לוואלה שופס ראיתי שם 6 רמקולים + מערכת ב 400 ...

ועוד שאלה אם אני קונה את המערכת + 6 רמקולים האם אני זקוק למגבר ?

כדי לא לסבך בשאלות מיותרות אני יתן קישור לאתר (רק לא לגנוב נשארה יחידה אחרונה ...[=)

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=YHFDGFDGDY7

תודה מראש

פורסם

הרדיו דיסק - ברמה ממש ירודה,לדעתי חצי שנה והוא מפסיק לפעום..

הרמקולים - רמה עוד יותר ירודה

כל הלינק - כל האתר שם ברמה ירודה..

בקיצור, אם אתה מחפש לקנות במחירים כאלו מצחיקים + המתנות (6 רמקולים)

תחשןב בהגיון בריא ופשוט מה זה שווה....

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

כרגע היא לא ממש מחפשת משהו מפוצץ אלא משהו סביר שיעשה קצת רעש ויפעל ...

רק אם אפשר לענות על שאלתי השניה ... האם צריך מגבר או שכל 6 הרמקולים יפעלו בעזרת המערכת לבד...

פורסם

על הרמקולים אין נתונים (הספק , עוצמה,) אך מניסיון(גם אני קיבלתי 6 רמקולים דומים)

הם ממש לא צריכים הגברה יותר מאשר הרדיו דיסק, בכלל בזבוז לקנות בשבילם מגבר..

איו טעם לחבר אותם למגבר..

תשובה: לא צריך מגבר..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

עדיף לקנות פאנל פשוט של פיוניר מהסדרות הנמוכות (או קנווד פנסוניק וכו')

מאשר עוד חודשיים לשלם הכל שוב

יחד עם זוג רמקולים סבירים יצא לך בערך 650-700

לינקים לדוגמא:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479280

http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141036&orderby=price

אז במקום לקנות לאמא שלך משהו שאחר כך היא תצטרך לרוץ ממעבדה למעבדה תקנה לה משהו אמין

נ.ב

לא סתם לא תמצא את הזבל הזה בחנויות נורמליות

פורסם

תודה רבה כנראה באמת שאני יאמר לה להשקיע מעט יותר ואולי אפילו אני יעשה לה הפתעה ויקנה לה בעצמי את הכל ליום הולדתה הקרב.

רק שאלה נוספת לי אליכם, ברשותה דיהטסו שרייד שנת 98 , מה הגודל של הרמקולים שאני צריך לקנות לה גם לאחורי וגם לקדמי

איך אני אמור לבדוק את זה?..

פורסם
תודה רבה כנראה באמת שאני יאמר לה להשקיע מעט יותר ואולי אפילו אני יעשה לה הפתעה ויקנה לה בעצמי את הכל ליום הולדתה הקרב.

רק שאלה נוספת לי אליכם, ברשותה דיהטסו שרייד שנת 98 , מה הגודל של הרמקולים שאני צריך לקנות לה גם לאחורי וגם לקדמי

איך אני אמור לבדוק את זה?..

נראה לי 6.9 ותילך לאוטו דיפו יש מבצע של רמקולים 6.9 ב380 שקל של JBL זוג רמקולים כאלה יתן תמורה יותר גדולה מכל ה6 רמקולים שהצעת וגם בעתיד תוכל לחבר להם מגבר עם תירצה אבל בישביל אמא שלך מספיק לה חיבור מהרדיו דיסק..

תהנה...

• תוכן חדש...