Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של JBL 75.4

הקומפוננט הקדמי הפסיקו לעבוד לפעמים (לפעמים רק הימני ואח"כ השמאלי וגם להפך).

המתקין אמר שהמגבר לא בסדר ואמר שלא ממליץ על המגבר שלי. שעדיף לקחת מגבר עם רמת עיוות יותר נמוכה ובכלל כבר עדיף מגבר עם מאורר מובנה, למנוע ניתוקים.

זקוק להמלצה על מגבר איכותי ל 4 ערוצים שיגביר מורל היבריד 5 מקדימה ומורל היבריד 6 מאחורה.

טווח מחירים 1,000 - 2,000 ש"ח

לחלופין, אשמח לקבל המלצה על משהו שיכול לתקן לי את המגבר.

פורסם

ניראלי שהמתקין פשוט רוצה "לדחוף" לך מגבר חדש ולעשות עוד כמה שקלים.

ע"פ חו"ד של הרבה ממשתמשי הפורום המגבר הנ"ל מספק אותם ונותן את מקסימום התמורה ביחס למחיר

ככה שהייתי מציע לך לבדוק שוב את הבעיה של הרמקולים.

אין חתימה!!

פורסם

המתקין הציע לי מיד לקנות משהו אחר ולא קניתי כמובן

אבל עדין יש בעיה, כך שלא שולל שהמגבר התקלקל.

אשמח גם לקבל המלצות על משהו מקצועי שיוכל לבדוק מהי באמת הבעיה

אציין שלפני ההתקנה המגבר שלי עבד בלי שום בעיה באוטו אחר

פורסם

מאיפה לך שהמגבר עבד ללא דופי ברכב אחר? קנית אותו ממישהו שאתה לא מכיר, והוא השמיע לך אותו וקנית? לא ממש הבנתי מה ולמה זה קרה. תפרט קצת יותר.

מעט מאוד אם בכלל שיש אנשים שבאו בטענות למגבר הזה. סוס עבודה הוא כן, לא הכי איכותי וחזק, ומידיי פעם נכנס לפרוטקשנים (רק בעבודה מאומצת ורבה), אבל בצורה שאתה מתאר אותה? ממש לא.

ותבדוק אולי במעבדה אם משהו אצלו באמת לא בסדר. חבל לזרוק אותו ככה סתם. ואם אכן יש בעיה, תתקן (לא יעלה הרבה), תמכור, מה שייתן לך תקציב יותר גדול, ותביא מגבר 4 ערוצים שיגביר לך את שני הסטים שיש לך, כי הם דורשים הרבה יותר ממה שה-JBL הזה היה מביא להם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המגבר היה אצלי קודם ברכב אחר, מכרתי וקניתי רכב.

על איזה מגבר אתה ממליץ שיוכל להרים את הסטים האלה?

פורסם

יש כאן משתמש בשם תמיר.א שהוא מתקן מגברים (אמנם לאחרונה לא נראה בפורום אבל כדאי לשלוח לו ה"פ) . אבל אם המגבר היה אצלך ועבד טוב , אני לא רואה שום סיבה להחליף מגבר , כנראה שיש בעיה אחרת.

בברכה יהודה

פורסם

ע"פ חו"ד של הרבה ממשתמשי הפורום המגבר הנ"ל מספק אותם ונותן את מקסימום התמורה ביחס למחיר

ככה שהייתי מציע לך לבדוק שוב את הבעיה של הרמקולים.

ביחס למחיר הישן (200 דולר בדיוטי פרי) כן... בנוגע למחיר היום 1500-1600 שקל ניתן להטיל ספק בזה

פורסם

כפי שאמרו פה. המורל הייבריד דורש מגבר יותר חזק מהJBL אם אתה מעוניין למכור אותו צור קשר בפרטי. שלחתי לך גם הודעה אנא החזר לי תשובה בפרטי

פורסם

אני ממליץ על מגבר V12 platinum audio

350*4

מגבר חזק מאוד

kenwood kdc-mp4033s

pioneer tsg1610r 6.5 160 wat

kenwood kfc6980ie 6*9 450 wat

סאב וופר 12 אינטש pioneer tsw306c 1000 wat מגבר platinum audio V12 350*4

פורסם

לבחור עם ההמלצות על פלטינום אודיו רצוי שתעשה חיפוש ותשכיל קצת במערכות כי זה לא במקום ידידי:wink:

GILAL מאיפה אתה? אם דיברת איתי בטלפון לפני כמה ימים אמרתי לך לפנות אלי ניראה מה הבעיה.

לדעתי לגבי התיקון שלח אותו למעבדות היבואן (אישפר) והם יתקנו לך אותו בדרך הכי טוב שכוללת גם אחריות.

השאלה אבל כמה זה יעלה ואם בכלל כדי.

לגבי המתקין יש לו אינטרס לדחוף לך משהו חדש שתיקנה ולא לחפש את בעיה כי בתאכלס צריך לבצע כמה בדיקות אחת מהן הכי פשוט פשוט להחליף מגבר (כול מגבר שהוא תקין) וליראות שהבעיה היא לא המגבר אלה הסביבה מסביב(כבלי מתח רמקולים וכו).

פורסם
אני ממליץ על מגבר V12 platinum audio

350*4

מגבר חזק מאוד

5 הודעות , 0 קריאות שרשורים כנראה...

כל אחד ומה שטוב לו.

מה שבאמת מעניין זה איך זה מוציא 1400 וואט RMS.

יפה מאוד.

בטח מגבר מאוד מאוד מאוד יקר..

:wink:

• תוכן חדש...