Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה הפיאסטה שלי יד 2 (בבעלותי שנה), שנת 83 דגם L בצבע צהוב.

הפיאסטה במצב מיכני מצויין ++ ,מניעה בסיבוב אחד (וללא צ'וק) עוברת בכל דקה פנויה שיש לי טיפולים קוסמטים ומיכניים(כי זו הפיאסטה שלי).

בוצע ברכב טיפול קרבורטור אצל צביקה לפני כחודשיים וחצי, בנוסף מצבר VARTA חדש, טיפול גדול של כל השמנים והפילטרים (של מוטורקאפט), כבלי הצתה, פלטינה, רצועת מנוע (המשך בטלפון) לפני 800 ק"מ.

הוחלף קבל לפני כ-חצי שנה, הרדיאטור שופץ שבוע שעבר.

הרכב עבר טסט ח-ל-ק לפני כ-חודשיים (משמע טסט הבא בעוד כ-4 חודשים).

הוחלפו הדיפונים הפנימיים בדלתות בבנייה שלי כולל מקום לרמקולים, אפשרות לרדיו -דיסק ורמקולים איכותיים. דש-בורד שלם!

יש ברכב נגיעות של חלודה, ודלת הבג'ז לא ננעלת.

סה"כ רכב נוסע חלק ומניע בסוויץ אחד, מיכנית עובד פיקס, בודי שמור עם טיפה חלודה (פחות השקעתי בבודי אלא יותר במיכני).

*יש לי את הספר טיפולים שלו משנת 83 ועד היום, הושקעו ברכב בשנה שהוא אצלי לפחות 5000 שקל (לא תכננתי למכור אותו לפחות מספר שנים טובות, נמכר בשל הזדמנות לרכב חדיש יותר).

מחיר 3000 ש"ח.

0578139607

יותם

כל מי שמעוניין יכול לקבל את כל ההסברים מ-א עד ת בכל מה שקשור לרכב.

זה נכון

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הטסט יגמר ב-4/10 - יום חמישי הקרוב.

לכן אני מוריד את המחיר ל-2000 ש"ח עד יום שלישי.

ביום רביעי אני יעשה טסט והמחיר יהיה 3000 ש"ח.

הרכב עובר טסט בלי בעיה, רכב מטופל ונוסע טוב, צמיגים במצב טוב.

מותקן ברכב רדיו דיסק של בלאופנק ורמקולים של XETEC.

*יש אפשרות למאורר (לא מחובר):wink:

057-8139607 יותם

זה נכון

• תוכן חדש...