Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

S80 או אקורד?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק מספר אפשרויות לרכישה שכוללות הונדה אקורד אמריקאי וולבו S70 ו S80 משנת 1999.

 

רציתי לדעת האם יש בעיות מיוחדות לרכבים האלה? בוולבו מדובר על הדגמים עם הטורבו. האם אחד מהדגמים נחשב בעייתי?

 

מה אמורות להיות העלויות טיפולים והתיקונים של הרכבים? בעיקרון גם ההונדה וגם הוולבו הם דרך אותו יבואן, האם ישנם הבדלים בעלויות מוסכים, חלקים וכו'?

פורסם

הרכילות שאני מכיר על דגמי הטורבו של וולבו, מספרת שמדובר ברכיב עים נטייה לתקלות.

 

אים אמינות זה הפרמטר החשוב בעבורך - לך על ההונדה.

פורסם

ה - T5 שונה בתכלית מה - S80 , היא אמינה יותר . גם ה - S80 בדגמים שמעל 2001 אמינים .

 

מה הדרישות שלך מהרכב ? הרכבים די שונים בתכלית אחד מהשני ( מלבד מחירון שאולי קרוב אחד לשני ) .

פורסם

אוטו מפנק (ביצועים לא משנים). אוטו שאפשר לסמוך עליו ולא להתקע במוסך כל יום. בעיקרון ההונדה אמורה להיות מושלמת אבל בהפרש לא גדול אפשר כבר את ה S80... השאלה היא כמה יותר בעיות יהיו איתה יחסית להונדה וכמה התחזוקה שלה תעלה יותר?

פורסם

ה - S80 נמצאת בשתי רמות מעל האקורד לפחות . אם ההונדה מספקת אותך , הייתי הולך עליה , היא ככל הנראה תהיה זולה לאחזקה ( בעיקר בגלל פחות " צעצועים " ותוספות ) .

 

אם אתה מחפש אחזקה זולה - האקורד . אם אתה מחפש יותר אבל מוכן להתגמש על עלויות אחזקה ( לאו דווקא בגלל אמינות , עלויות טיפולים יקרים יותר , ככה זה כשיש לך מנוע 2.5 , 2.9 או 2.9 עם שני מגדשי טורבו [ ותבחר את המנוע שמתאים לך מבין אלו ] ) כנראה שוולוו תהיה בחירה טובה יותר .

פורסם

על איזה הפרשי מחירים מדובר פה? לדוגמא טיפול 10,000 ...

האם זה גם בחלקים? אני שומע יותר ויותר שהרכבים הרגילים כמו יפניות ופולקסווגן כבר עולים כמו המכוניות היותר יקרות.

×
×
  • תוכן חדש...